Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Man på jobbet

Företagskonto

Företagskonto är ett transaktionskonto som kan användas för företagets samtliga in- och utbetalningar. Det gör att du får en bra överblick och lättare kan planera likviditeten.
  • Kan användas för företagets samtliga in- och utbetalningar.
  • Företagets pengar finns alltid tillgängliga på kontot.
  • Kontot kan kombineras med andra tjänster inom bankens företagsutbud, som bankgirotjänster, löneutbetalningar, internationella betalningar samt elektroniska informationstjänster.

Så här fungerar Företagskonto

Med Företagskonto får ditt företag en effektivare hantering av kund- och leverantörsbetalningar, löneutbetalningar och skatter. Genom att ditt företag samlar alla in- och utbetalningar på ett konto har ni en överblick på er likviditet.
Till kontot går det att ansluta bankens övriga tjänster så som Bankgironummer, betaltjänster inom banken och via Bankgirot, kort och kontokredit. Ränta på kontot beräknas efter en räntetrappa där behållningen bestämmer pengarnas förräntning. Det vill säga: Ju större belopp på kontot, desto högre ränta. Kontot kan löpa med eller utan kredit.

Råd och Tips

Om ditt företag är anslutet till Internetbanken har du, när du väl loggat in och beroende på behörighet, alltid tillgång till aktuell information om företagets transaktioner, saldon, krediter och räntor på kontot.

Pris

Här är priserna för våra vanligaste företagstjänster samt erbjudandena Bättre affärer och
e-handelspaketet.

Prislista (pdf)

Skaffa Företagskonto

Välkommen att kontakta ditt Swedbankkontor.

HItta ditt bankkontor

Stäng Skriv ut