Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hästägare

Horse on a field

Här hittar du tjänster och produkter som kan vara intressanta för dig som hästägare, blivande hästägare, hästgårdsspekulant eller andra hästdrömmar som du önskar förverkliga.

Spara eller låna till häst

Ett sätt att finansiera ett hästköp på sikt är att starta ett regelbundet sparande. Att spara en fast summa månadsvis i fonder eller på konto kan vara ett enkelt sätt att bygga upp ett sparkapital. Våra råd kostar dig ingenting, men kan visa sig vara värda en hel del. Låt oss hjälpa dig att lättare nå dina sparmål.
Läs mer

Det finns också möjlighet att finansiera köp av häst eller utrustning med PrivatlånDirekt. Du kan låna 30 000-350 000 kronor och ansöker enkelt via internet. eller telefonbanken, personlig service 0771-22 11 22 om du är ansluten. Är du inte ansluten ring 0771-60 65 00. Via länken nedan kan du räkna på månadskostnaden och fylla i ansökan.
Läs mer
  

Finn din drömgård

Vi vet att köpa gård är en blandning av funderingar, drömmar, tvivel och nervositet. Många känner att man skulle behöva vara både ekonom, jurist och byggnadsingenjör för att kunna fatta de viktiga besluten. Fastighetsbyråns mäklare är experter på sina lokala marknader och känner väl till området de verkar i. På Fastighetsbyråns hemsida finns ett urval av mindre gårdar. Vi samarbetar även med andra mäklare på din ort.
Hitta objekt här
  

Finansiera gården

Ett bottenlån i Swedbank Jordbrukskredit ger en bra finansieringsgrund när du ska köpa en jordbruksfastighet, när du vill göra ny- eller ombyggnad på din gård eller omvandla många små lån till ett fördelaktigare. Vi har lång erfarenhet av gårdar och ekonomi. Kontakta oss eller kom förbi något av våra kontor.
Se aktuella räntor här
 

Fördelaktigt hästtransportlån

Hästtransportslånet är en av marknadens mest förmånliga finansieringsformer. Hästtransporten används som säkerhet för lånet och måste inhandlas hos eller genom en godkänd fackhandlare. Du kan låna ända upp till 80% av hästttransportens pris. Resterande 20 procent betalar du kontant eller i form av inbyte. Din ansökan behandlas normalt samma dag.
Läs mer 

Stäng Skriv ut