Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Masterpass

Masterpass är en digital plånbokstjänst som förenklar för konsumenter vid betalning på nätet. Nu kan du som säljer varor över nätet teckna dig för att ta emot Masterpass i din webbshop.
  • Förenklar köp online
  • Ökad försäljning genom minskat antal avbrutna köp
  • Snabb, enkel och säker köpupplevelse

Så här fungerar Masterpass

Masterpass gör det möjligt för konsumenter att betala när som helst, från vilken enhet som helst och med i stort sett vilket kort som helst. Med Masterpass digitala plånbok förvarar konsumenten sina kort- och leveransuppgifter på ett säkert och bekvämt sätt samtidigt som köpet genomförs snabbt och enkelt. Konsumenten slipper krångel med att ange kort- och personlig information varje gång de handlar online. Med Masterpass får din kund en snabb, enkel och säker köpupplevelse vilket minskar antal övergivna kundvagnar och ökar antalet genomförda köp.

Tjänsten erbjuds till dig som säljer varor över nätet, kortinlösen via internet. För att tilläggstjänsten ska fungera behöver du ta kontakt med din betalväxel. För frågor runt den tekniska lösningen kontakta respektive betalväxel som är godkänd för Masterpass.

Godkända betalväxlar

 
 Masterpass

Pris

Masterpass ingår i inlösenpriset för kortinlösen via internet.

Skaffa Masterpass

Ta kontakt med din betalväxel för att skaffa dig tjänsten.

Stäng Skriv ut