Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

En bank för föreningslivet

Barn som leker i naturen

Swedbank är stolta över att vara en del av Sveriges föreningsliv. Vi samarbetar med många klubbar och andra partner för att stödja och utveckla föreningslivet - eftersom vi vill vara en positiv kraft i samhället. Minst lika mycket vill vi göra affärer och få nöjda kunder.

I föreningen är det personliga engagemanget drivkraften och arbetsuppgiften stor och viktig. Eftersom tid ofta är en bristvara underlättar det att arbeta med produkter som förenklar administrationen och ger mer tid över.

Idrottsföreningar

Om du är kassör eller sitter med i styrelsen för en idrottsförening kan du passa på att ta del av vårt erbjudande till idrottsföreningar. Just nu erbjuder vi bra rabatt på en rad olika banktjänster som underlättar er vardagsekonomi.
Läs mer om erbjudandet

Ideella föreningar

 En ideell förening kännetecknas av att ändamålet är ideellt och/eller att föreningens verksamhet är ideell. Exempel på ideella föreningar är idrottsföreningar, frivilliga försvarsorganisationer, studieförbund och sällskapsföreningar.
Läs mer om föreningserbjudandet

Stäng Skriv ut