Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Kortinlösen via Terminal

Om du tar betalt med kort kan du öka din försäljning samtidigt som dina kunder får en bra service. Du är också med och bidrar till att minska mängden kontanter i samhället, vilket är bra för både miljön och säkerheten. Med mindre kontanter i kassan minskar du risken för rån.
  • Ökad försäljning
  • Snabb utbetalning
  • Säkert och effektivt

Erbjudande Kontantavrundning

Ge dina kunder extra service med kontantavrundning. Dessutom är det bra för miljön och sänker dina kostnader för förvaring och transporter av sedlar och mynt. Du har möjlighet att erbjuda kontantbelopp upp till 2000 kr vid kortbetalning.

Om du är kund i Swedbank eller sparbankerna* får du 1 krona varje gång du gör en kontantavrundning till en kortkund som betalar med något av Swedbanks eller sparbankernas bankkort. Kom in på närmaste bankkontor så berättar vi mer om varför det lönar sig för dig att ta kort och vad du behöver göra för att få avrundningsbonus på 1 krona.

*Gäller inte dig som omfattas av ett kedjeavtal. Lokala avvikelser kan förekomma.

Pris

Här är priserna för våra vanligaste företagstjänster samt erbjudandena Bättre affärer och
e-handelspaketet.

Prislista (pdf)

Skaffa Kortinlösen via Terminal

Via bankkontor

Du kan skaffa tjänsten genom att kontakta ditt bankkontor.
Hitta ditt bankkontor

Via kundcenter

Kontakta kundcenter företag på telefonnummer 0771-33 44 33.

Via Babs kundservice

Kontakta Babs kundservice på telefonnummer 08-411 10 80 för mer information.

 Vanliga frågor och svar

Vad är skillnaden mellan Babs och Babs Paylink?
Swedbank Babs är ett helägt dotterbolag till Swedbank och erbjuder inlösen av korttransaktioner. Babs Paylink är en terminalleverantör som delvis ägs av Swedbank.

Varför tar det 3-5 bankdagar för en retur att komma in på kortkundens konto?
Vid ett köp görs en kontroll hos kortkundens bank att det finns tillräckligt med pengar och en reservation av beloppet görs på kortkundens konto. Köpet går igenom först när en insamling gjorts och reservationen görs då om till ett godkänt köp. Det tar med andra ord 3-5 bankdagar från det att köpet görs i butiken tills att det blir draget från kortkundens konto. Samma förfarande gäller vid retur förutom att ingen kontroll görs mot kortkundens bank.

Hur gör jag vid ett ägarbyte/bolagsändring?
Du tecknar ett nytt inlösenavtal. Registreringsbevis ska bifogas avtalet. Det gamla Babsnumret kan inte behållas vid ägarbyte. Du kan däremot behålla befintligt Babsnummer vid bolagsändring om det nya bolaget företräds av tidigare styrelsemedlem.

Fler frågor och svar

Stäng Skriv ut