Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Hästägare

Horse on a field
Här hittar du tjänster och produkter som kan vara intressanta för dig som hästägare, blivande hästägare eller hästgårdsspekulant.

Spara eller låna till häst

Ett sätt att finansiera ett hästköp på sikt är att starta ett regelbundet sparande. Att spara en fast summa månadsvis i fonder eller på konto kan vara ett enkelt sätt att bygga upp ett sparkapital. 

Spara och placera

Det finns också möjlighet att finansiera köp av häst eller utrustning med PrivatlånDirekt. Du kan låna 30 000-350 000 kronor och ansöker enkelt via internetbanken eller genom att ringa 0771-33 44 33. Saknar du personlig kod ringer du 0771-60 65 00.

Finn din drömgård

Fastighetsbyråns mäklare är experter på sina lokala marknader och känner väl till området de verkar i. På Fastighetsbyråns hemsida finns ett urval av mindre gårdar. Vi samarbetar även med andra mäklare på din ort.

Hitta objekt hos Fastighetsbyrån

Finansiera gården

Ett bottenlån i Swedbank Jordbrukskredit ger en bra finansieringsgrund när du ska köpa en jordbruksfastighet, när du vill göra ny- eller ombyggnad på din gård eller omvandla många små lån till ett fördelaktigare. Vi har lång erfarenhet av gårdar och ekonomi. Kontakta oss eller kom förbi något av våra kontor.

Se aktuella räntor här

Hästtransportlån

Hästtransportslånet är en av marknadens mest förmånliga finansieringsformer. Hästtransporten används som säkerhet för lånet och måste inhandlas hos eller genom en godkänd fackhandlare. Du kan låna ända upp till 80% av hästtransportens pris. Resterande 20 procent betalar du kontant eller i form av inbyte. Din ansökan behandlas normalt samma dag.

Hästtransportlånet via Swedbank Finans 

Stäng Skriv ut