Kort på kort

Designa ditt eget kort! Nu kan du själv bestämma hur ditt bankkort ska se ut. Du använder en bild som du själv tagit eller väljer en bild eller ett mönster från vårt bildgalleri. Det är fortfarande ett likadant kort med samma kod som du har idag och kortet är kopplat till samma konto som förut men med ett utseende som du själv har valt. Här nedan väljer du vilket av dina befintliga kort som du vill ändra utseende på.


Välj nedan vilket kort du vill designa

* Obligatoriska uppgifter

Välj kort*

 

Information

Innan du börjar designa ditt eget kort ber vi dig ta del av de särskilda villkoren för bilder som finns till vänster på sidan. Om du lämnar uppgifter om din e-postadress kommer du, om din bild inte blir godkänd, inom tre bankdagar att få ett e-postmeddelande som meddelar detta. De uppgifter som du lämnar om din e-postadress kommer inte att sparas eller användas för annat ändamål än ovan angivet.


Du kommer att komma till ett nytt fönster där du kan designa ditt eget kort. För att kunna göra detta måste du ha Flash installerat på din dator. Om du inte har Flash kan du hämta det här.


Pris

100 kronor (inklusive moms) kommer att debiteras ditt konto om din bild blir godkänd. Du betalar ingenting för en bild som inte blir godkänd.

© Swedbank AB (publ)