Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Vi svarar på dina frågor

Öppet alla dagar dygnet runt

Kontakta oss på Facebook

Kundcenter Privat

0771-22 11 22

Kundcenter Företag

0771-33 44 33

Spärrservice

08-411 10 11

Swedbank Försäkring

Swedbank Försäkring som grundades 1990 är ett helägt dotterbolag i Swedbank och har en unik lokal förankring över hela Sverige genom Swedbank och sparbankernas bankkontor.

Swedbank Försäkring är tillsammans med Swedbank en av de ledande aktörerna inom kollektivavtalad tjänstepension, så kallad avtalspension. Sedan ett antal år tillbaka är tjänstepensionsförsäkring för företag ett allt mer växande och högprioriterat område.

Swedbank Försäkring grundades 1990. Bolaget har tidigare varit en del av Swedbank Robur, men är sedan 1 januari 2010 ett helägt dotterbolag i Swedbank.

Swedbank Försäkring erbjuder pensionssparande, försäkringssparande och riskförsäkringar för både privatkunder och företagskunder.

Bolaget har omkring 150 anställda och VD är Jonas Jonsson.

Swedbank Försäkring är en stor försäkringsaktör i Sverige med ett förvaltat kapital på över 100 miljarder kronor.

Bolaget har ett stort antal kunder inom både privat- och företagsmarknad och antalet försäkringsavtal uppgår till cirka 2 miljoner (varav 1,2 miljoner är sparandeförsäkringar och 500 000 är personförsäkringar).

Stäng Skriv ut