Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Samhällsengagemang

Samhällsengagemang

Swedbanks samhällsengagemang började redan för 200 år sedan och vi har en lång tradition av att sprida kunskap om pengar och sparande. Som en del i vårt hållbarhetsarbete utbildar vi barn och unga i privatekonomiska frågor, och arbetar för att minska tröskeln in till arbetsmarknaden för unga och utlandsfödda akademiker.

Läs om hela vårt hållbarhetsarbete, policys och rapporter på Swedbank.com

Att lära unga ekonomi

Tjejer med kreditkort framför dator

Att lära unga ekonomi

Genom våra olika initiativ för barn och ungdomar vill vi inspirera unga till att ta kontroll över sin ekonomi och påverka sin framtid. Lyckoslanten är bara ett exempel.

Tjejer med kreditkort framför dator

Praktik är en väg till jobb

Ett affärsmöte i ett öppet rum

Praktik är en väg till jobb

Genom Unga Jobb och Äntligen Jobb får grupper som står långt utanför arbetsmarknaden möjlighet till praktik och viktig erfarenhet.

Ett affärsmöte i ett öppet rum

Hållbarhet för Swedbank

Hållbarhet för Swedbank

Vi är övertygade om att ökad hållbarhet i affären ger våra kunder ett ökat mervärde och att vi bygger en mer hållbar affärsverksamhet tillsammans. Vi vill ta en mer aktiv roll för ett stabilare klimat, både själva och med företagen vi investerar i. Hållbarheten i vårt arbete utvärderas kontinuerligt och redovisas varje år.

Sparbanksstiftelserna främjar sparsamhet

Sparbanksstiftelserna verkar i sin roll som aktieägare i Swedbank för att sparbanksrörelsens grundläggande idéer och värderingar bevaras och utvecklas.

Viktigt att förstå privat- och samhällsekonomi

Vi  analyserar sånt som påverkar hushållens ekonomi för att hjälpa hushållen att förstå sin privatekonomi och få kunskap om hur de kan påverka den.

Stäng Skriv ut