Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Glada människor

Trygga livförsäkring

Trygga livförsäkring innebär en trygghet för dig och din familj om du dör före 65 års ålder. Den ger ett omfattande skydd i form av ett engångsbelopp för att täcka utgifter som lån på hus, bostadsrätt eller andra investeringar som du och familjen gjort tillsammans.

Teckningsregler

Den försäkrade ska:

  • Ha fyllt 18 men inte 60 år.
  • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige i minst 2 år före tecknandet.
  • Vara försäkrad för sjukpenning i Försäkringskassan.
  • Ha ett fullgott hälsotillstånd (hälsoprövningsreglerna varierar efter försäkringsbelopp).
  • Ha ett konto i Swedbank eller en Sparbank från vilken premie ska dras.

Försäkringen gäller längst till och med den kalendermånad den försäkrade fyller 65 år.

Inskränkningar

Försäkringen gäller inte om du avlider under en verksamhet som klassas som riskfylld, till exempel under en boxningsmatch eller vid ensamdykning. Försäkringen gäller inte heller vid självmord inom ett år efter att du har tecknat eller ändrat i försäkringen. Läs mer om försäkringens begränsningar och undantag i försäkringsvillkoren eller i förköpsinformationen.

Pris

Priset på Trygga Livförsäkring varierar beroende på det försäkringsbelopp du valt, din ålder och eventuellt din hälsa. Priset stiger i förhållande till att du blir äldre i en så kallad ålderstrappa.

Premien för försäkringen betalas alltid via autogiro.

Så här ansöker du om en Trygga-försäkring

Kom ihåg att ta del av den mer detaljerade informationen i försäkringens förköpsinformation.

Kom in till oss på Swedbank eller en Sparbank så tittar vi tillsammans igenom vilket försäkringsskydd som passar dig bäst. Det går också bra att ringa 0771-22 11 22

Vi kommer även att berätta om våra Trygga-försäkringar när du ansöker om ett bolån eller privatlån hos Swedbank eller Sparbankerna. Om du redan har lån hos banken kan du kontakta ditt kontor eller ring 0771-22 11 22 för mer information hur du kan koppla våra försäkringar till ditt lån.

Hitta ditt bankkontor

 

Premiexempel Trygga livförsäkring 
Gäller fr o m:2016-03-01
Försäkringsbelopp:1 000 000 kronor
Nyteckningsålder:18 - 60 år
Premien höjs med stigande ålder och ändras vid varje årsförfallodag.
Ålder (vuxen man eller kvinna)Premie per månad*
2557 kr
3561 kr
45101 kr
55198 kr

*Premien påverkas av ålder, belopp och eventuellt den försäkrades hälsa. Exemplen utgår ifrån att den försäkrade har fullgod hälsa. Kontakta ditt närmaste bankkontor eller ring 0771-22 11 22 för att få veta din exakta premie.

Stäng Skriv ut