Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Trygga sjukkapitalförsäkring

En man som talar i mobil
Den som drabbas av en funktionsnedsättning på grund av en sjukdom eller en olycka måste ofta gå ner i arbetstid samtidigt som kostnaderna för vård och anpassning av hemmet ökar. Det kan påverka hela familjens ekonomi. Då ger Trygga sjukkapitalförsäkring en ekonomisk trygghet.
  • Försäkringen kompletterar det allmänna försäkringsskyddet.
  • Säkrar en del kostnader för en ändrad levnadsstandard.
  • Försäkringen kräver inte att du ska ha en godkänd sjukpenning eller sjukersättning från Försäkringskassan.

Pris

Premien bestäms utifrån det försäkringsbelopp du väljer och din ålder i en ålderstrappa, vilket innebär att den stiger med tiden. Kom in på banken för en exakt prisuppgift.

Premien för försäkringen betalas alltid via autogiro.

Så här ansöker du om en Trygga-försäkring

Kom ihåg att ta del av den mer detaljerade informationen i försäkringens förköpsinformation.

Kom in till oss på Swedbank eller en Sparbank så tittar vi tillsammans igenom vilket försäkringsskydd som passar dig bäst. Det går också bra att ringa 0771-22 11 22

Vi kommer även att berätta om våra Trygga-försäkringar när du ansöker om ett bolån eller privatlån hos Swedbank eller Sparbankerna. Om du redan har lån hos banken kan du kontakta ditt kontor eller ringa 0771-22 11 22 för mer information hur du kan koppla våra försäkringar till ditt lån.

Hitta ditt bankkontor

Premieexempel Trygga sjukkapitalförsäkring
Gäller fr o m:2011-11-07
Försäkringsbelopp:

400 000  kronor

Nyteckningsålder:18 - 55 år
Premien ändras i intervaller om 10 år
Ålder (vuxen man eller kvinna)Premie per månad*
18-3532 kr
36-4540 kr
46-5552 kr
56-6573kr

*Premien påverkas av ålder, belopp och eventuellt den försäkrades hälsa. Exemplen utgår ifrån att den försäkrade har fullgod hälsa. Kontakta ditt närmaste bankkontor eller ring 0771-22 11 22 för att få veta din exakta premie.

Stäng Skriv ut