Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Betalningar

Med in- och utbetalningar samlade på ett konto i banken och med enkla och smarta betaltjänster får du bra kontroll och överblick på din ekonomi.

Betaltjänster

Kaffekopp på bord nära tangentbord

Betala räkningar

Vill du undvika att stå i kö för att betala dina räkningar och dessutom slippa betala en avgift för varje räkning?

Student med dator

Betalningar från utlandet

Det enklaste och snabbaste sättet att ta emot betalningar från utlandet är att pengarna sätts in direkt på ditt konto. Lämnar du dina kontouppgifter till betalaren ökar du möjligheten att få in pengarna direkt till ditt konto på ett snabbt och billigt sätt.

Man vid laptop

Betalningar till utlandet

Vi hjälper dig att göra dina utlandsbetalningar så snabbt, effektivt och tryggt som möjligt. För att pengarna ska hamna på rätt ställe är det viktigt att tänka på att få med rätt uppgifter i betalningen.

Ung kvinna med dator

Direktbetalning via internet

Handla på nätet utan att uppge ditt kortnummer. Med direktbetalning dras pengarna direkt från ditt konto, smidigt och säkert

En mobil på ett tangentbord

Ladda kontantkort

Ladda kontantkort till mobiltelefon eller bredband snabbt och enkelt via appen för privatpersoner, internetbanken eller ring 0771-22 11 22.

Man som ler vid dator

Överföring

Gör du likadana överföringar varje månad? Vill du börja spara regelbundet? Använd stående överföring där du bestämmer hur ofta du vill göra överföringar och hur mycket pengar som ska dras

Stäng Skriv ut