Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Konton för in- och utbetalningar

Med ditt konto kan du få total kontroll på hela din ekonomi. Det är kontot för lön, pension eller andra insättningar som exempelvis barnbidrag, bostadsbidrag eller studiestöd. Från ditt konto kan du enkelt betala dina räkningar i till exempel internetbanken. Till ditt konto kopplar du bank- och kreditkort för betalning i Sverige och utlandet.

Våra transaktionskonton

Leende kvinna

Privatkonto

Till ditt Privatkonto kan du ansluta alla våra användbara tjänster för att hantera in- och utbetalning på ett smidigt sätt.

Ung man i en affär

Ungdomskonto

Om du är under 21 år kan du öppna ett Ungdomskonto i banken. Ett konto som du kan använda för att sköta dina betalningar. Du kan även koppla ett Bankkort till kontot.

Man med läsplatta

Valutakonto

Gör du regelbundet större betalningar i samma valuta? Då kan det löna sig att skaffa ett valutakonto. Med valutakonto går inbetalningarna direkt in på kontot utan att växlas till svenska kronor och dina betalningar kan du sedan göras direkt från samma konto.

Små plantor

Spara och Placera

För sparande finns olika sparformer och sparkonton beroende på om du vill spara på kort eller lång sikt, .

Stäng Skriv ut