Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Nyckelkund Student – för dig som studerar

Man pratar i telefon

Grunden till en sund och hållbar vardag är att ha kontroll över sin ekonomi, och med rätt verktyg är det inte särskilt svårt. Du som studerar på högskola eller universitet och har CSN-insättning i vår bank får med Nyckelkund Student tillgång till våra mest populära verktyg och tjänster.

Allt det här får du som är student för 0 kr per månad*

Blommor

Tillgång till flera förmåner

Förutom tjänsterna som ingår i Nyckelkund får du även tillgång till flera förmåner. Bland annat får du som Nyckelkund Student tre månaders fri hemförsäkring när du tecknar dig för minst ett årsavtal.

Hand som skriver på ett tangentbord

Våra digitala tjänster

Med våra digitala tjänster är det enklare för dig att ha koll på din ekonomi. Det går snabbare och blir billigare att bland annat skicka pengar, betala räkningar och se över placeringar

Hand som håller i ett kreditkort

Bankkort

I Nyckelkund ingår Bankkort MasterCard som kan kopplas direkt till ditt privatkonto. Med kortet kan du ta ut kontanter och göra betalningar.

Korttransaktion

Betal- och kreditkort

Du som har fyllt 18 år är välkommen att ansöka om ett betal- och kreditkort. Det gör det möjligt att betala dina inköp i slutet av månaden eller dela upp dem på en månadsfaktura. Som Nyckelkund har du ingen årsavgift för betal- och kreditkort MasterCard. Och du har rabatt på betal- och kreditkorten Mastercard Guld och MasterCard Platinum, som innehåller tjänster som ger nytta både till vardags och på semesterresan.

* Avgifter och kostnader kan tillkomma vid användning av tjänsterna

Här kan du bli Nyckelkund

Mobilbanken

Mobilbanken

Skaka fram saldot, betala räkningar och håll koll på dina placeringar.

Mobilt BankID

Mobilt BankID

Med Mobilt BankID får du tillgång till alla tjänster i mobil- och internetbanken.

Stäng Skriv ut