Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

För stiftelser och ideella organisationer

För stiftelser och ideella organisationer

Helhet, långsiktighet och hållbarhet är honnörsord hos oss. Det gäller inte minst vårt erbjudande till dig som ska bilda och förvalta stiftelser och ideella organisationer.

Anpassad kapitalförvaltning

Målet för förvaltningen är att trygga den årliga utdelningen och bevara det reala kapitalets värde. Det förutsätter en garanterad årlig avkastning och bottnar alltid i en etisk prövning av placeringen. Oavsett om du söker en professionell samtalspartner eller vill ha en komplett placeringstjänst hittar du lösningen här.

Expertis

Våra experter hjälper till såväl vid bildandet som vid förändringar i verksamheten och ändamålet. Naturligtvis hanterar de även alla de juridiska och skattemässiga frågor som har med organisationen att göra.
 

Administrativ service

Vi erbjuder administrativa tjänster för alla former av stiftelser. Till de hör löpande bokföring, årsbokslut, fakturering, deklarationer och andra skattetekniska frågor.

Kanslitjänster

I det vi kallar kanslitjänster ingår ansökningshantering och stipendie- och bidragsutbetalningar samt utbetalning av och administration kring styrelseledamöternas arvoden.

Fortbildning på hög nivå

Som kund hos oss är du välkommen till våra årligen återkommande utbildningar för styrelsemedlemmar. Under kurserna, som genomförs under en halvdag, blandas skatte- och lagstiftningsnyheter med förvaltningsstrategier och grundläggande stiftelsejuridik.
Kontakta din rådgivare så får du veta var och när utbildningarna genomförs.
 

 

Stäng Skriv ut