Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Swedbank

Välkommen till Första Pensionshjälpen!

Börja spara

Välkommen till Första Pensionshjälpen!

Först och främst: Bra jobbat! Du har kommit en bra bit på väg. Nu tar vi tag i din pension.

Börja spara
Första Pensionshjälpen

Hur mycket behöver du spara?

Börja med att kolla upp hur mycket du behöver spara för att få det pensionärsliv du drömmer om. Du gör det enkelt här nedanför.

Ring  0771-60 65 02  

Ring så hjälper en rådgivare dig att få koll på pensionen. Vi har öppet alla dagar 8-20. Eller kom in på ditt närmaste bankkontor.

Vill du börja spara direkt?

Logga in på internetbanken och börja spara.

Första Pensionshjälpen

Räkna här

Här kan du göra Första Pensionshjälpen och se ungefär hur mycket du behöver spara till din pension varje månad. Tänk på att prognosen är en uppskattning och ingen garanti för din framtida pension.

Ring 0771-60 65 02

Ring så hjälper en rådgivare dig att få koll på din pension. Vi har öppet alla dagar 8-20.

Kom igång direkt

Det är enkelt. Så här gör du:

Har du kikat på min pension.se?

Välj hur mycket du ska spara

När du har gjort uträkningen och bestämt dig för hur mycket du ska spara är det bara att sätta igång. Vi vet att alla har olika förutsättningar. Även om du inte har möjlighet att spara hela det belopp som anges i beräkningen ovan, är det bra att spara lite varje månad.

Har du kikat på min pension.se?

Öppna ett investeringsparkonto

Fler och fler månadssparar i fonder via ett investeringssparkonto (ISK). Du öppnar det enkelt via mobil- eller internetbank. På kontot kan du spara i fonder och aktier – utan krångel med deklaration och skattekonsekvenser.

Hur funkar du när det gäller pensionen?

Välj hur aktiv du vill vara

För dig som inte har tid eller intresse att följa marknaderna kan en generationsfond vara ett alternativ. Då sköter vi förvaltningen åt dig. Vill du engagera dig mer har vi många fonder att välja bland.

Stäng Skriv ut