Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Private Banking

Private Banking på din egen dialekt

Välkommen till Sveriges mest lokala Private Banking. Vi finns på 28 platser runt om i Sverige för att vi tror på kraften i det lokala engagemanget. Ju mer vi vet om din verklighet desto bättre blir vår leverans till dig. Som vi ser det är närhet också en viktig utgångspunkt för en god relation. Med en bra relation som grund kan vi växa tillsammans.

För dig med skit under naglarna

I snart två hundra år har vi haft förmånen att arbeta med företagare och entreprenörer som har utvecklat verksamheter och skapat värden – för samhället, sina medarbetare och sig själva. Mycket i vårt erbjudande riktar sig just till er. Vi vet att företagande är ett hårt arbete som kräver mod, kreativitet och uthållighet och vi har mobiliserat våra styrkor för att möta era behov.

En rådgivare – 286 experter

Som kund hos oss får du en särskilt utvald Private Banking-rådgivare. Rådgivaren har spetskompetens inom placeringar och ansvarar för att du kan dra nytta av all den övrig kompetens som finns i banken. Av din rådgivare får du hjälp med såväl vardagsekonomin som med de långsiktiga finansiella planerna – för dig, din familj och ditt företag.

Välkommen in under eken!
 

Aktuellt

Varning för bedrägerier på internet

2015-10-09 10:10

Det är mycket falska mejl i omlopp just nu, bland annat sådana som försöker infektera din dator med en så kallad trojan. Klicka aldrig på länkar eller öppna bifogade bilagor i mejl om du inte är säker på vem det kommer ifrån.

Swedbanks Investeringsstrategi – konjunkturoro pressar riskfyllda tillgångar

2015-10-06 09:30

Efter flera år av stigande tillgångspriser men med en real ekonomi som inte riktigt velat ta fart kom till sist konjunkturoron att sätta press på riskfyllda tillgångar. Utvecklingen av den kinesiska ekonomin har väckt frågetecken som fått marknaden att tolka nyheter negativt.

Gula höstlöv

Konjunkturoro pressar riskfyllda tillgångar

Har marknaderna rätt eller har de överskattat problemen med den kinesiska ekonomin? Läs mer i Swedbanks Investeringsstrategi.

Swedbank aktiekurs

SWED-A-1,33 % 193,60 SEK(2015-10-1317:29)

Stäng Skriv ut