Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Private Banking

Private Banking på din egen dialekt

Välkommen till Sveriges mest lokala Private Banking. Vi finns på 28 platser runt om i Sverige för att vi tror på kraften i det lokala engagemanget. Ju mer vi vet om din verklighet desto bättre blir vår leverans till dig. Som vi ser det är närhet också en viktig utgångspunkt för en god relation. Med en bra relation som grund kan vi växa tillsammans.

För dig med skit under naglarna

I snart två hundra år har vi haft förmånen att arbeta med företagare och entreprenörer som har utvecklat verksamheter och skapat värden – för samhället, sina medarbetare och sig själva. Mycket i vårt erbjudande riktar sig just till er. Vi vet att företagande är ett hårt arbete som kräver mod, kreativitet och uthållighet och vi har mobiliserat våra styrkor för att möta era behov.

En rådgivare – 286 experter

Som kund hos oss får du en särskilt utvald Private Banking-rådgivare. Rådgivaren har spetskompetens inom placeringar och ansvarar för att du kan dra nytta av all den övrig kompetens som finns i banken. Av din rådgivare får du hjälp med såväl vardagsekonomin som med de långsiktiga finansiella planerna – för dig, din familj och ditt företag.

Välkommen in under eken!
 

Aktuellt

Den globala konjunkturen stöds av expansiv penningpolitik

2015-04-21 09:30

I Swedbank Economic Outlook, konjunkturprognosen för bankens hemmamarknader och de viktigaste globala ekonomierna, ser man en gradvis stärkt global tillväxt under de kommande åren som kortsiktigt störs av finansiella obalanser.

Swedbanks experter kommenterar vårpropositionen

2015-04-15 11:50

Idag presenterade regeringen sin ekonomiska vårproposition och tilläggsbudget. Budgeten innebär förbättringar för några av de mest utsatta hushållen, men den innehåller även skattehöjningar för andra. När det gäller jobbsatsningar så finns en del sådana, men det är tveksamt om de är tillräckligt framåtriktade.

Swedbank aktiekurs

SWED-A0,00 % 199,50 SEK(2015-04-2109:56)

Stäng Skriv ut