Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Private Banking

Private Banking på din egen dialekt

Välkommen till Sveriges mest lokala Private Banking. Vi finns på 28 platser runt om i Sverige för att vi tror på kraften i det lokala engagemanget. Ju mer vi vet om din verklighet desto bättre blir vår leverans till dig. Som vi ser det är närhet också en viktig utgångspunkt för en god relation. Med en bra relation som grund kan vi växa tillsammans.

För dig med skit under naglarna

I snart två hundra år har vi haft förmånen att arbeta med företagare och entreprenörer som har utvecklat verksamheter och skapat värden – för samhället, sina medarbetare och sig själva. Mycket i vårt erbjudande riktar sig just till er. Vi vet att företagande är ett hårt arbete som kräver mod, kreativitet och uthållighet och vi har mobiliserat våra styrkor för att möta era behov.

En rådgivare – 286 experter

Som kund hos oss får du en särskilt utvald Private Banking-rådgivare. Rådgivaren har spetskompetens inom placeringar och ansvarar för att du kan dra nytta av all den övrig kompetens som finns i banken. Av din rådgivare får du hjälp med såväl vardagsekonomin som med de långsiktiga finansiella planerna – för dig, din familj och ditt företag.

Välkommen in under eken!
 

Aktuellt

Riksbanken behåller reporäntan oförändrad

2015-09-03 10:40

Riksbanken meddelade torsdagen den 3 september att man lämnar reporäntan oförändrad på −0,35 procent. Reporäntan väntas ligga kvar på denna nivå i ungefär ett år och kan komma att sänkas ytterligare. Riksbanken motiverar beslutet med att den negativa räntan och fortsatt köp av statsobligationer till årets slut stödjer en fortsatt positiv utveckling i ekonomin.

Swedbank Insikt – ny webbplats för analys och marknadskommentarer

2015-09-01 08:00

1 september lanseras Swedbank Insikt – Swedbanks nya sajt för analyser och marknadskommentarer. Här kommer du snabbt och enkelt hitta bankens analyser och kommentarer kring händelser på marknaderna såväl i Sverige som i omvärlden.

Swedbank Insikt

Swedbank Insikt

Läs de senaste analyserna och kommentarerna om aktuella marknadshändelser.

Swedbank aktiekurs

SWED-A-2,75 % 187,30 SEK(2015-09-0417:30)

Stäng Skriv ut