Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Private Banking

Private Banking på din egen dialekt

Välkommen till Sveriges mest lokala Private Banking. Vi finns på 28 platser runt om i Sverige för att vi tror på kraften i det lokala engagemanget. Ju mer vi vet om din verklighet desto bättre blir vår leverans till dig. Som vi ser det är närhet också en viktig utgångspunkt för en god relation. Med en bra relation som grund kan vi växa tillsammans.

För dig med skit under naglarna

I snart två hundra år har vi haft förmånen att arbeta med företagare och entreprenörer som har utvecklat verksamheter och skapat värden – för samhället, sina medarbetare och sig själva. Mycket i vårt erbjudande riktar sig just till er. Vi vet att företagande är ett hårt arbete som kräver mod, kreativitet och uthållighet och vi har mobiliserat våra styrkor för att möta era behov.

En rådgivare – 286 experter

Som kund hos oss får du en särskilt utvald Private Banking-rådgivare. Rådgivaren har spetskompetens inom placeringar och ansvarar för att du kan dra nytta av all den övrig kompetens som finns i banken. Av din rådgivare får du hjälp med såväl vardagsekonomin som med de långsiktiga finansiella planerna – för dig, din familj och ditt företag.

Välkommen in under eken!
 

Aktuellt

Vinnarna av Swedbanks Jämlikhetspris 2015

2015-05-20 17:30

Swedbank har instiftat ett Jämlikhetspris som årligen kommer delas ut till medarbetare i Sverige. Syftet är att hylla insatser som gjorts för att en ökad jämställdhet och mångfald. Idag ägde prisutdelningen rum på bankens huvudkontor inför fullsatt hus. Publiken fick även ta del av en engagerad paneldiskussion och en föreläsning av Fredrik Eklöv från Kichisaga Leadership.

Se över ditt pensionssparande

2015-05-19 11:00

Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt i år. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt pensionssparande. Rekommendationen är att du börjar spara i Investeringssparkonto (ISK) eller Kapitalspar Pension. Kontakta gärna din rådgivare eller telefonbanken om du är osäker på vad som passar dig bäst!

Swedbank aktiekurs

SWED-A0,51 % 196,60 SEK(2015-05-2217:30)

Stäng Skriv ut