Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Private Banking

Private Banking på din egen dialekt

Välkommen till Sveriges mest lokala Private Banking. Vi finns på 28 platser runt om i Sverige för att vi tror på kraften i det lokala engagemanget. Ju mer vi vet om din verklighet desto bättre blir vår leverans till dig. Som vi ser det är närhet också en viktig utgångspunkt för en god relation. Med en bra relation som grund kan vi växa tillsammans.

För dig med skit under naglarna

I snart två hundra år har vi haft förmånen att arbeta med företagare och entreprenörer som har utvecklat verksamheter och skapat värden – för samhället, sina medarbetare och sig själva. Mycket i vårt erbjudande riktar sig just till er. Vi vet att företagande är ett hårt arbete som kräver mod, kreativitet och uthållighet och vi har mobiliserat våra styrkor för att möta era behov.

En rådgivare – 286 experter

Som kund hos oss får du en särskilt utvald Private Banking-rådgivare. Rådgivaren har spetskompetens inom placeringar och ansvarar för att du kan dra nytta av all den övrig kompetens som finns i banken. Av din rådgivare får du hjälp med såväl vardagsekonomin som med de långsiktiga finansiella planerna – för dig, din familj och ditt företag.

Välkommen in under eken!
 

Aktuellt

Swedbanks Investeringsstrategi – trenden intakt så länge treenigheten består

2015-05-05 09:00

Drivkrafterna på finansmarknaderna har, under inledningen av 2015, följt i tidigare hjulspår. Aktiemarknaden har fortsatt att leverera bra avkastning samtidigt som räntorna pressats ner ytterligare. Även utvecklingen i världsekonomin har fortsatt på utstakad väg och har inte bjudit på några större överraskningar.

Öppettider kristi himmels

2015-05-04 09:00

Banken har begränsade öppettider under kristi himmelsfärd. Om inte annat anges så är det stängt på kristi himmelsfärdsdagen, torsdagen den 14 maj. Kom ihåg att du alltid kan använda Mobilbanken, Internetbanken och självbetjäning via telefon – dygnet runt alla dagar!

Swedbank aktiekurs

SWED-A-2,25 % 186,80 SEK(2015-05-0516:58)

Stäng Skriv ut