Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Private Banking

Private Banking på din egen dialekt

Välkommen till Sveriges mest lokala Private Banking. Vi finns på 28 platser runt om i Sverige för att vi tror på kraften i det lokala engagemanget. Ju mer vi vet om din verklighet desto bättre blir vår leverans till dig. Som vi ser det är närhet också en viktig utgångspunkt för en god relation. Med en bra relation som grund kan vi växa tillsammans.

För dig med skit under naglarna

I snart två hundra år har vi haft förmånen att arbeta med företagare och entreprenörer som har utvecklat verksamheter och skapat värden – för samhället, sina medarbetare och sig själva. Mycket i vårt erbjudande riktar sig just till er. Vi vet att företagande är ett hårt arbete som kräver mod, kreativitet och uthållighet och vi har mobiliserat våra styrkor för att möta era behov.

En rådgivare – 286 experter

Som kund hos oss får du en särskilt utvald Private Banking-rådgivare. Rådgivaren har spetskompetens inom placeringar och ansvarar för att du kan dra nytta av all den övrig kompetens som finns i banken. Av din rådgivare får du hjälp med såväl vardagsekonomin som med de långsiktiga finansiella planerna – för dig, din familj och ditt företag.

Välkommen in under eken!
 

Aktuellt

Riksbanken sänker reporäntan till −0,35 procent och köper statsobligationer

2015-07-02 10:45

Riksbanken meddelar idag, onsdagen den 2 juli, att man sänker reporäntan med 0,10 procentenheter till -0,35 procent. Reporäntan förväntas vara kvar på ungesamma nivå i drygt ett år med prognosen att landa på 0,26 kvartal 3, 2017. Riksbanken utökar även köpen av statsobligationer med ytterligare 45 miljarder kronor, från september fram till årets slut.

Färre pappersutskrifter från banken

2015-06-30 19:51

Från och med juni 2015 får du som har internetbanken privat eller internetbanken firma automatiskt dina avtal och villkor till internetbanken, istället för på papper. Du läser dem enkelt där och de sparas så länge du har kvar produkten/tjänsten.

Swedbank aktiekurs

SWED-A-2,24 % 192,40 SEK(2015-07-0217:30)

Stäng Skriv ut