Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Billån - Just nu 1% lägre ränta

Låna till bil med bilen som säkerhet eller med PrivatlånDirekt

Dags för ny bil?

Fråga oss först

Gå till intresseanmälan

eller ring oss på 0771-60 65 00

Låna till bil med bilen som säkerhet
eller med PrivatlånDirekt.

Här kan du både räkna på och ansöka om billån för din fartvind, din lilla bil eller familjebilen. Just nu sänker vi räntan på billån med 1 procent när du köper bil hos en auktoriserad bilhandlare. Erbjudandet gäller fram till och med 31 maj 2017.

Om du köper bil från en auktoriserad bilhandlare så kan du ta ett billån till 80 procent av bilens värde. Köper du bil av en privatperson kan vi erbjuda dig lån utan säkerhet med PrivatlånDirekt.

Som kund i Swedbank kan du ansöka om lån via internetbanken, mobilbanken, hemsidan, bankkontor och telefonnummer 0771-22 11 22 eller om du saknar kod 0771-60 65 00.

Ring och ansök på

0771-60 65 00
Billån med bilen som säkerhet

Billån med bilen som säkerhet Röd eller grön, stor eller liten. Oavsett vilken bil du drömmer om tycker vi att det ska vara lätt att låna rätt. Därför sänker vi nu räntan på Billån och privatlån avseende bilköp med 1%* fram till och med sista oktober 2015. Om du köper bil från en auktoriserad bilhandlare så kan du ta ett billån till 80 % av bilens värde, köper du bil av en privatperson eller en bil som kostar mindre än 50 000 kr kan vi erbjuda dig lån utan säkerhet med PrivatlånDirekt. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Ansökan gäller via internetbanken, mobilbanken, hemsidan och telefonnummer 0771-60 65 00. *På ordinarie ränta

Räkna på din månadskostnad

Beräkningen är gjord på ordinarie ränta.

Bilens pris
0 kr
Kontantinsats/inbyte
0 kr
Vilken är återbetalningstiden?
0 år
Årsmodell

Vår lösning: Billån

2 022 kr/mån

Lånebelopp: 160 000 kr

Ränta: 4.95% Effektiv ränta: 5.06%

Tack! Vi ringer dig så fort vi kan från 0771-22 44 22

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig.
Vill du hellre ringa själv? Ring direkt till
0771-60 65 00, öppet alla dagar 9-21.

Ingen kreditupplysning görs förrän vi har pratat med dig.

Skicka intresseanmälan

Om du är kund i annan bank kan du endast ansöka om lån direkt på ett av Swedbanks bankkontor.

Information om hur vi hanterar personuppgifter

För att få ett lån hos oss ska du ha fyllt 18 år och ha en regelbunden inkomst på minst 240 000 kr om du är ensam sökande. Har du en medsökande kan du kontakta oss för mer information. Inkomst får inte vara bidrag, studiemedel eller liknande. Det ska finnas utrymme i din ekonomi för att betala kostnaderna som är förknippade med lånet. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Räntan är rörlig och bestäms med hänsyn till dina ekonomiska förhållanden. Amorteringstiden kan vara mellan 1 och 12 år.

Vi gör ingen kreditupplysning förrän vi har pratat med dig. Vid låneansökan gör vi därefter en sedvanlig kreditprövning.

Så här ansöker du
Fyll i dina uppgifter
Efter att vi tagit emot din intresseanmälan ringer vi upp dig så fort som möjligt. (alla dagar mellan kl 9-21.)
Är du intresserad av att upprätta en låneansökan tittar vi på din ekonomiska situation och gör en kreditupplysning (UC).
Efter att vi kommit överens skickar vi en ifylld låneansökan till din folkbokföringsadress. Skriv på ansökan och skicka tillbaka den till oss. Om allt är i sin ordning så har du pengarna på kontot inom två bankdagar från att du har skickat tillbaka handlingarna.
Stäng Skriv ut