Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Strukturerade produkter

Strukturerade produkter är en sparform som passar dig som vill spara på kortare sikt eller dig med lite längre placeringshorisont. Avkastningen är knuten till en underliggande marknad – till exempel ett geografiskt område – eller olika tillgångsslag som aktier, räntor, krediter, råvaror eller valutor.

Det finns många strukturerade produkter att välja mellan med varierande risk och möjlighet till avkastning. SPAX är en strukturerad placering med kapitalskydd, en produktgrupp som kombinerar obligationens trygghet med marknadens möjligheter. Kapitalskyddet innebär nämligen att du minst får tillbaka det nominella beloppet på återbetalningsdagen. Bevis är en icke kapitalskyddad strukturerad placering som vanligtvis innebär högre risk men också möjlighet till högre avkastning.

Erbjudanden

En kvinna visar affärs detaljer på en dator

Erbjudanden

Läs om våra aktuella produkter som går att teckna just nu.

En kvinna visar affärs detaljer på en dator

Byte av index för placeringar i SPAX Sverige Horisont

Placeringar i SPAX Sverige Horisont berörs av ett indexbyte på grund av att Nasdaq slutar att beräkna det hållbara index placeringarna följt. Swedbank har beslutat byta ut indexet mot ett etiskt index, från och med den 1 december 2017. Om du inte vill behålla din placering efter indexbytet går det att avyttra produkten på andrahandsmarknaden.

Vad är SPAX?

En SPAX är en strukturerad produkt med kapitalskydd där avkastningen är kopplad till en underliggande marknad, till exempel aktie-, ränte- eller valutamarknaden.

SPAX

Vad är bevis?

Bevis är en strukturerad produkt utan kapitalskydd där avkastningen är kopplad till en underliggande marknad, till exempel aktie-, ränte- eller valutamarknaden.

Bevis

Ann-Marie Karlsson

Blogg

Bloggen för den försiktige investeraren som inte vill ge avkall på möjligheten.

Hållbara SPAX

Våra hållbara SPAX kombinerar långsiktighet för både din ekonomi och vår planet.

Stäng Skriv ut