Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Analyser – marknad och omvärld

Analyser – marknad och omvärld

Swedbanks analysavdelning håller dig uppdaterad om vad som händer på marknaden och det ekonomiska läget här hemma och i övriga världen. Våra professionella analytiker följer dessutom många av börsens bolag i hela Norden.

 • Swedbank Insikt

  Omvärldsbevakning

  Här hittar du aktuell omvärldsbevakning och analyser från Swedbanks experter som riktar sig till dig som privatperson, företagare eller press.

 • Swedbank analys

  Marknadsinformation

  Här visas kurser för marknaderna i Sverige, Norge, Finland och Danmark (fördröjda i 15 minuter). I inloggat läge i internet- eller mobilbanken visas kurserna i realtid.

 • Swedbank analys

  Swedbank TV

  I våra program kommenteras och analyseras aktuella händelser på börsen och i omvärlden.

Värdepapper

 • Aktiellt på en surfplatta

  Aktier – analyser, artiklar och bloggar

  Vår nättidning håller dig uppdaterad och ger dig inspiration om många av bolagen på börsen. Här får du också konkreta placeringstips för såväl enskilda värdepapper som fonder.

 • Aktie-TV, handlarrummet

  Aktie-TV

  Aktie-TV guidar dig genom bankens aktuella allokeringsvy, synen på aktiemarknaden och vilka sektorer samt börsbolag som kan vara intressanta att placera i.

 • En kvinna använder sin telefon

  Aktieanalys

  Analyser hjälper dig hitta intressanta bolag och välja aktier som passar att investera i beroende på konjunkturläge och andra faktorer i bolagets omvärld.

 • Swedbank analys

  Analysverktyget för warranter

  Här kan du jämföra och analysera samtliga warranter på den svenska marknaden.

Stäng Skriv ut