Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Swedbank

Swedbank bloggar

Här hittar du våra bloggare som skriver om aktuella ämnen inom bland annat aktiemarknad, omvärldsanalys, fondförvaltning och privatekonomi.

 • Johan Kreicbergs

  Johan Kreicbergs

  I denna blogg skriver jag om aktuella företagarfrågor. Det rör sig om trender i näringslivet, politiska förändringar och aktuell forskning. Jag kommer också att försöka bidra med konkreta råd och tips som kan förenkla livet som företagare.

 • Martin Hallström

  Martin Hallström

  I denna blogg skriver och reflekterar jag om de olika marknaderna, sett ur ett litet kortare perspektiv. För att få en uppfattning och förståelse för de mer kortsiktiga rörelserna använder jag mig i stor utsträckning av teknisk analys och hur marknadspsykologin påverkar människors beslutsfattande.

 • Arturo Arques

  Arturo Arques

  På min blogg skriver jag om sådant som händer i samhället som kan påverka din ekonomi. Jag kommer att kommentera, initiera och debattera privatekonomiska frågor. Jag kommer också ge konkreta råd på vad jag anser leder till en sund och hållbar privatekonomi. Kommentera gärna och skriv vad du tycker!

 • Robert Oldstrand

  Robert Oldstrand

  I min blogg kommer jag att följa marknaderna i ett litet kortare perspektiv, upp till tre månader. Jag skriver korta kommentarer om marknadsutvecklingen – gärna vinklat från den tekniska analysen

 • En man som talar i mobil

  I huvudet på en kapitalförvaltare

  Bloggen har som avsikt att både utbilda, underhålla och vänder sig till dig som fondsparar, är intresserad av fonder och nyfiken på vad som händer i en förvaltares vardag och inom finansbranschen.

Stäng Skriv ut