Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Swedbank Robur

Swedbank Robur, som bildades 1967, är den största kapitalförvaltaren i Sverige och en av de mest framstående kapitalförvaltarna i Norden och Baltikum. Förvaltningen som genom åren belönats med en rad utmärkelser från nationella och internationella analysföretag, består av analytiker och förvaltare och är uppbyggd i team för att skapa flexibilitet, kontinuitet och långsiktighet i analys- och förvaltningsarbetet.

Som ledande kapitalförvaltare och därigenom betydande aktieägare i många svenska börsnoterade bolag arbetar Robur aktivt med ägarstyrning och hållbarhetsfrågor. I alla fonder kommer hållbarhetsfrågor in som en del i investeringsprocessen.

Grunden i investeringsarbetet är aktiv förvaltning, baserad på fundamental analys, noggrann uppföljning och riskkontroll. Swedbank Robur har under åren fått ett allt större förtroende från allt fler och allt större kunder. Ett förtroende som baseras på finansiell stabilitet, analytisk kompetens och god etik. 

Swedbank Robur förvaltar sedan 2008 även Folksams och KPAs fonder.

Fonder från Swedbank Robur

Nedan hittar du Swedbank Roburs fonder. Klicka på fondnamnet för mer information.

 Mer information

Swedbank Roburs hemsida

Stäng Skriv ut