Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

mobilt bank id

Säg farväl till dosan med Mobilt BankID

Med Mobilt BankID får du tillgång till alla tjänster i Mobil- och Internetbanken, enkelt och säkert. Mobilt BankID fungerar dessutom som din digitala namnteckning hos Skatteverket, Försäkringskassan och många andra myndigheter och företag.

Utgiftskollen

Har du koll på dina utgifter den här månaden?

Med Utgiftskollen i Mobilbanken ser du direkt vart pengarna tagit vägen. Utgiftskollen kategoriserar de flesta av dina utgifter automatiskt. Restaurangbesöket hamnar i kategorin "Restaurang och café" och den nya tröjan under "Kläder och skor".

Aktuellt

Varning för falska annonser och erbjudanden på internet

2014-09-30 13:56

Annonser med falska erbjudanden på internet och framför allt Facebook ökar. Det kan till exempel gälla att du tror att du gör ett engångsköp eller får ett gratisprov men i det finstilta står att du köper en prenumerationstjänst. Kom ihåg att det alltid är ditt ansvar som konsument att kolla villkoren. Nu varnar även Konsumentverket för denna typ av abonnemangsfällor.

Konkurrenskraftiga bolån hos Swedbank

2014-09-24 16:42

Ett antal medier hävdar att Swedbanks kunder får betala mer för sina bolån än kunder i andra banker. Det stämmer inte. Tvärtom ligger Swedbanks snitträntor lägre än genomsnittet.

Swedbank aktiekurs

SWED-A-0,39 % 181,00 SEK(2014-10-0117:30)

Stäng Skriv ut