Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Lämna aldrig ut dina personliga koder

Skulle du kunna bli lurad av en bedragare via nätet?

Din säkerhetsdosa är personlig, lämna aldrig ut dina inloggningskoder till någon annan. Inte ens till en nära anhörig som frågar via Facebook, det kan vara en bedragare. I detta fall låtsas personen vara en av dina vänner på Facebook och behöver låna dina koder från din bankdosa.

Flicka

Vi har gått igenom fler skilsmässor än Elizabeth Taylor

Efter ett tag kan man det. Och då är det ju lätt. På Juristbyrån finns experter inom familjejuridik som hjälper dig med allt från bodelningar och äktenskapsförord till testamenten och bouppteckningar. Boka en kostnadsfri Livsbesiktning (värde ca. 950 kr) idag!

Aktuellt

Fler som sparar skatteåterbäringen än som konsumerar

2014-09-11 11:23

Många fick tillbaka pengar på skatten i år och de flesta valde att spara sina pengar. Yngre konsumerar något mer än de sparar och äldre sparar något mer än de konsumerar. Amorterar mest gör de som är nära pensionen Det är resultatet av ”Månadens fråga” som i augusti handlade om skatteåterbäringen.

Swedbank kommenterar oförändrad reporänta

2014-09-04 11:15

Riksbanken meddelade idag att man behåller reporäntan på 0,25 procent för att bidra till att den låga inflationen stiger mot inflationsmålet på 2 procent. Riksbankens bedömning idag är att inflationen och inflationsförväntningarna först mot slutet av 2015 kommer kräva att man börjar höja reporäntan.

Swedbank aktiekurs

SWED-A0,69 % 175,00 SEK(2014-09-1511:06)

Stäng Skriv ut