Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Viktigt!

Avdragsrätten sänks. Så påverkar det ditt pensionssparande.

Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt 2015. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta pensionssparande.

Bild på anka

Samla dina lån

Har du lånat till bilen hos en kreditgivare? Till resan hos en annan? Betalar av för datorn hos en tredje och för de nya möblerna hos en fjärde? Samla dina lån och krediter istället så kan du minska din månadskostnad .

Aktuellt

Uppdatering kring Ryssland

2014-12-19 16:23

Rysk ekonomi befinner sig i ett akut kristillstånd med oljeprisfallet och det kraftiga fallet i rubelns värde. Med en efterföljande finansiell åtstramning kommer den ryska tillväxten att falla djupt ned i negativt territorium under nästa år. Det gör att riskerna är stora och övervägande negativa, enligt Swedbanks experter. Om du vill se över ditt innehav så kontakta din rådgivare eller telefonbanken.

Hushållens ekonomi 2015

2014-12-19 13:00

Det är fortfarande osäkert hur hushållens ekonomi blir under 2015. Med stundande nyval och eventuell tilläggsbudget kan förutsättningarna ändras under året. Säkert är att reallönerna ökar och att räntorna är lägre än för ett år sedan. De med arbete får det bättre - särskilt de som har bolån. Det ser inte lika ljust ut för pensionärerna enligt den senaste prognosen från Swedbank Privatekonomi.

Swedbank aktiekurs

SWED-A0,42 % 192,50 SEK(2014-12-1917:30)

Stäng Skriv ut