Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Private Banking

Private Banking på din egen dialekt

Välkommen till Sveriges mest lokala Private Banking. Vi finns på 28 platser runt om i Sverige för att vi tror på kraften i det lokala engagemanget. Ju mer vi vet om din verklighet desto bättre blir vår leverans till dig. Som vi ser det är närhet också en viktig utgångspunkt för en god relation. Med en bra relation som grund kan vi växa tillsammans.

För dig med skit under naglarna

I snart två hundra år har vi haft förmånen att arbeta med företagare och entreprenörer som har utvecklat verksamheter och skapat värden – för samhället, sina medarbetare och sig själva. Mycket i vårt erbjudande riktar sig just till er. Vi vet att företagande är ett hårt arbete som kräver mod, kreativitet och uthållighet och vi har mobiliserat våra styrkor för att möta era behov.

En rådgivare – 286 experter

Som kund hos oss får du en särskilt utvald Private Banking-rådgivare. Rådgivaren har spetskompetens inom placeringar och ansvarar för att du kan dra nytta av all den övrig kompetens som finns i banken. Av din rådgivare får du hjälp med såväl vardagsekonomin som med de långsiktiga finansiella planerna – för dig, din familj och ditt företag.

Välkommen in under eken!
 

Aktuellt

Öppettider Jul- och Nyårshelgerna

2014-12-18 14:21

Under jul-, nyårs- och trettonhelgen, fram till och med 7 januari, är kontorens öppettider något begränsade. Spärr- och kortservice har dock alltid öppet och du kan besöka Mobilbanken, Internetbanken och självbetjäning via telefon – dygnet runt alla dagar!

Månadens fråga - Vad tror hushållen om sin ekonomi nästa år?

2014-12-12 09:00

Bättre eller sämre ekonomi 2015? Av Swedbanks undersökning, som genomfördes innan nyval utlystes, framgår att de som tror sig få en bättre ekonomi nästa år är lika många som de som uppger att deras ekonomi blir sämre. Förändrad inkomst är största anledningen till förbättrad ekonomi - ny regering och ny politik är huvudorsaken till en sämre ekonomi.

Swedbank aktiekurs

SWED-A2,30 % 191,20 SEK(2014-12-1815:00)

Stäng Skriv ut