Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Private Banking

Private Banking på din egen dialekt

Välkommen till Sveriges mest lokala Private Banking. Vi finns på 28 platser runt om i Sverige för att vi tror på kraften i det lokala engagemanget. Ju mer vi vet om din verklighet desto bättre blir vår leverans till dig. Som vi ser det är närhet också en viktig utgångspunkt för en god relation. Med en bra relation som grund kan vi växa tillsammans.

För dig med skit under naglarna

I snart två hundra år har vi haft förmånen att arbeta med företagare och entreprenörer som har utvecklat verksamheter och skapat värden – för samhället, sina medarbetare och sig själva. Mycket i vårt erbjudande riktar sig just till er. Vi vet att företagande är ett hårt arbete som kräver mod, kreativitet och uthållighet och vi har mobiliserat våra styrkor för att möta era behov.

En rådgivare – 286 experter

Som kund hos oss får du en särskilt utvald Private Banking-rådgivare. Rådgivaren har spetskompetens inom placeringar och ansvarar för att du kan dra nytta av all den övrig kompetens som finns i banken. Av din rådgivare får du hjälp med såväl vardagsekonomin som med de långsiktiga finansiella planerna – för dig, din familj och ditt företag.

Välkommen in under eken!
 

Aktuellt

Uppdatering kring Ryssland

2014-12-19 16:23

Rysk ekonomi befinner sig i ett akut kristillstånd med oljeprisfallet och det kraftiga fallet i rubelns värde. Med en efterföljande finansiell åtstramning kommer den ryska tillväxten att falla djupt ned i negativt territorium under nästa år. Det gör att riskerna är stora och övervägande negativa, enligt Swedbanks experter. Om du vill se över ditt innehav så kontakta din rådgivare eller telefonbanken.

Hushållens ekonomi 2015

2014-12-19 13:00

Det är fortfarande osäkert hur hushållens ekonomi blir under 2015. Med stundande nyval och eventuell tilläggsbudget kan förutsättningarna ändras under året. Säkert är att reallönerna ökar och att räntorna är lägre än för ett år sedan. De med arbete får det bättre - särskilt de som har bolån. Det ser inte lika ljust ut för pensionärerna enligt den senaste prognosen från Swedbank Privatekonomi.

Swedbank aktiekurs

SWED-A0,42 % 192,50 SEK(2014-12-1917:30)

Stäng Skriv ut