Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Private Banking

Private Banking på din egen dialekt

Välkommen till Sveriges mest lokala Private Banking. Vi finns på 28 platser runt om i Sverige för att vi tror på kraften i det lokala engagemanget. Ju mer vi vet om din verklighet desto bättre blir vår leverans till dig. Som vi ser det är närhet också en viktig utgångspunkt för en god relation. Med en bra relation som grund kan vi växa tillsammans.

För dig med skit under naglarna

I snart två hundra år har vi haft förmånen att arbeta med företagare och entreprenörer som har utvecklat verksamheter och skapat värden – för samhället, sina medarbetare och sig själva. Mycket i vårt erbjudande riktar sig just till er. Vi vet att företagande är ett hårt arbete som kräver mod, kreativitet och uthållighet och vi har mobiliserat våra styrkor för att möta era behov.

En rådgivare – 286 experter

Som kund hos oss får du en särskilt utvald Private Banking-rådgivare. Rådgivaren har spetskompetens inom placeringar och ansvarar för att du kan dra nytta av all den övrig kompetens som finns i banken. Av din rådgivare får du hjälp med såväl vardagsekonomin som med de långsiktiga finansiella planerna – för dig, din familj och ditt företag.

Välkommen in under eken!
 

Aktuellt

Varning för falska mejl

2015-03-04 16:10

Varken Swedbank, andra banker eller kortföretag ber dig att lämna ut kontonummer, lösenord eller andra liknande uppgifter. Om du fått mejl där du ombeds lämna sådana uppgifter så vidarebefordra det till oss på phishing@swedbank.se så kommer vi att försöka stänga ner avsändaradressen. Kasta dem därefter utan att svara på dem eller klicka på några länkar i dem!

Swedbanks Investeringsstrategi: Otålig aktiemarknad i brist på alternativ

2015-03-03 13:41

I månadens uppdatering av Investeringsstrategi kan man läsa att konjunktursignalerna för inledningen av 2015 får sammanfattas som positiva i termer av den svaga återhämtningen. Mest påtagliga är att de ljusglimtar för Europa som sakta verkar vara på väg att vakna till liv.

Swedbank aktiekurs

SWED-A0,74 % 217,70 SEK(2015-03-0515:10)

Stäng Skriv ut