Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Appen för privatpersoner

Via appen kan du sköta dina bankärenden när och var du vill. Skaka fram saldot, betala räkningar och håll koll på dina placeringar.

Se filmen

1. Ladda ner appen

Ladda ner appen för:
iPhone/iPad (Apple Store)  

Android (Google Play)  

Sök på Swedbank om du är kund i Swedbank och Sparbanken om du är sparbankskund.

2. Öppna appen

Tryck på ikonen för appen. Följ instruktionerna på skärmen.

3. Logga in

Det finns två sätt att logga in: Mobilt BankID och säkerhetsdosa.
Stäng
 

Har du upptäckt Abonnemangshjälpen?

Har du upptäckt Abonnemangshjälpen?

Abonnemangshjälpen är en kostnadsfri tjänst för din privatekonomi som ger dig bättre koll på dina återkommande betalningar, till exempel mobilabonnemang, matkassar, streamingtjänster och gymkort. Det enda du behöver göra för att komma igång är att signera med Mobilt BankID.
Vanliga frågor och svar

Gör livet lättare med appen

I appen kan du sköta dina bankärenden när och var du vill. Skaka fram saldot i kassakön eller spontanspara utan att logga in, betala dina räkningar med OCR-skannern och byt namn på dina konton. Upptäck allt du kan göra med appen i mobilen.

Behöver du hjälp att komma igång?
0771-97 75 12. Öppet alla dagar dygnet runt, med undantag för storhelger.

Tips! Nu kan du som förälder, direkt i appen, ansluta ditt barn till Swedbank Ung, Mobilt SäkerhetsID, Swish och andra mobila tjänster. Läs mer om Swedbank ung

Få grepp om ekonomin

Under Ekonomisk översikt är dina konton och lån samlade på ett och samma ställe, så att du alltid har en samlad bild av din privatekonomi. Nu kan du öppna ett sparmål eller överblicka dina befintliga. Du kan följa hur det växer över tid och snabbspara när det finns utrymme.

Under Ekonomisk översikt kan du även se dina kortköp, köp- och kreditgräns, utnyttjad kredit och tillgängligt belopp.

Tips! Nu kan du byta namn på dina konton så blir det enklare att skilja dem åt.

Smidiga betalningar och överföringar

Sköt räkningar och överföringar på dina villkor i appen. Betala med den smidiga skannern och ändra eller ta bort en betalning när du vill. E-fakturorna har alla uppgifter ifyllda i förväg. Du behöver bara godkänna betalningen.

Du har samma mottagarlista som i Internetbanken och nu kan du även ställa in ett förvalt konto för dina betalningar och överföringar.

Du kan även anmäla e-fakturor och skanna räkningar med QR-koder.

Låna och räkna

Under Låna och räkna kan du ta del av valutakurser och kolla in aktuella räntor. Du kan även räkna på bolån och se din beräknade månadskostnad.

Du kan även skicka in en intresseanmälan för PrivatlånDirekt på belopp mellan 30 000 och 350 000 kr. Efter din anmälan ringer vi dig och går igenom detaljerna. Vi tar ingen kreditupplysning innan vi har pratat med dig.

Spara och placera

Under Spara och placera i huvudmenyn kan du se en översikt över ditt sparande.

Du kan också hålla koll på de värdepapper som intresserar dig mest genom dina favoritlistor och bevakningstjänster.

Om du ännu inte kommit igång med ditt sparande kan du direkt i appen öppna ett nytt fondkonto, ISK eller Värdepapperstjänst och med en gång börja placera dina pengar.

Bättre koll med Utgiftskollen

Utgiftskollen i appen visar dina löpande inkomster och utgifter. Du ser direkt var du lägger mest pengar. Varje utgift är märkt med en ikon för sin kategori. Sedan kan du se hur mycket du spenderar på t.ex. nöjen en viss månad, jämföra med ditt eget genomsnitt och direkt se skillnaden i tydliga diagram om du ökar eller minskar dina utgifter.

Utgiftskollen behöver aktiveras för att fungera och det är enkelt att lägga till konton och kort. Ju mer du använder Utgiftskollens funktioner desto mer får du ut av den.

Andra smarta funktioner

Appen har även många andra fördelar, du kan bland annat hantera dina återkommande betalningar i Abonnemangshjälpen, ge bort presentkort på Spotify premium eller aktivera push-notiser för att hålla dig uppdaterad vid avvisad betalning, ny e-faktura och aktieanalysbevakningar.

Pris

Grundpriset för appen är 0 kr. Pris för tillvalstjänster tillkommer.

Behöver du hjälp att komma igång?
Ring oss på 0771-97 75 12

Guider för vår nya app

Ladda ner

Logga in

Snabbsaldo

Dra och släpp för att snabbt överföra

Betala och överföra

Stäng Skriv ut