Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

För professionella idrottare och artister

Fotbollstjej

Som elitidrottare eller artist behöver du kunna fokusera på din karriär till 100 procent. Med oss kan du göra just detta oavsett var du befinner dig i din karriär.

Du får allt som ingår i det vanliga Private Banking-erbjudandet samtidigt som vi ser till att du får ut det mesta av din karriär.

Genom den samlade kompetensen hos våra samarbetspartners behöver du aldrig leta efter hjälp själv. Du behöver bara kontakta din personliga rådgivare så ser han eller hon till att du får den hjälp du behöver – allt anpassat efter dina behov.

Låt oss hjälpa dig så du kan lägga tid på annat. 

Tips bubbla

Intervjuer

Här kan du läsa intervjuer om andra professionella idrottare, partners, kunder och rådgivares vardag.

De här tjänsterna ingår också

Du som varumärke

Kvinna ler

Vare sig du vill det eller inte bygger du hela tiden ditt eget varumärke. Tillsammans med våra samarbetspartners ser vi till att ditt varumärke tas om hand och utvecklas på bästa sätt.

Karriärutveckling

Toppvy av ett affärsmöte

När du är klar med din aktiva karriär kan det vara svårt att fortsätta se en tydlig målbild. Vi hjälper dig att staka ut vägen till en ny karriär och en ny målbild.

Utbildning

Händer som håller i en läsplatta

När den aktiva karriären tar slut tar nästa karriär vid. Som elitidrottare eller artist är du ofta attraktiv för en anställning inom näringslivet.

Försäkring

Ung man på en motorcross moped

Som elitidrottare eller artist kan livet vara lite utsatt. Sjukdom och skada är en del av vardagen men utan rätt vård i tid kan det ödelägga en hel säsong.

Avtalsjuridik

Affärsmöte på kafé

Vi hjälper till med alla former av avtalsjuridik. Till exempel vid klubbyte eller utlandsflytt. Vill du starta företag är det viktigt att du har alla papper klara.

Man och kvinna framför skärm

Kommersialisering av varumärket

Med en sponsor i ryggen blir allting mycket enklare. Det är ofta helt avgörande för om man ska kunna lyckas fullt ut eller inte. Vi hjälper dig med en sponsorstrategi och att paketera ett erbjudande.

Stäng Skriv ut