Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Webbläsare

Vilken webbläsare ska jag använda?

Webbläsare för PC

Man arbetar på sin dator

Vi rekommenderar att du alltid använder den senaste versionen av din webbläsare, dock stöds följande versioner:

  • Apple Safari 7, eller senare*
  • Internet Explorer 10-11* inkl. Edge alla versioner
  • Firefox 22 eller senare*
  • Google Chrome 43, eller senare*

Webbläsare för Mac

Använda dator vid fönster

Vi rekommenderar att du alltid använder den senaste versionen av din webbläsare, dock stöds följande versioner:

  • Apple Safari 10.9, eller senare*
  • Firefox 22 eller senare*
  • Google Chrome 43, eller senare*

Aktuellt

Google Chrome har ändrat sättet att hantera Java. Det innebär att kunder som använder Google Chrome inte kan använda filöverföringstjänsten. I dessa fall behöver man använda en annan webbläsare.

Den 8:e april 2014 upphörde Microsoft med supporten på Windows XP och uppdateringar kommer inte längre att vara tillgängliga. Detta innebär att din dator är sårbar för säkerhetsrisker och virus. Swedbank rekommenderar att du uppdaterar operativsystemet på din dator för att du fortsatt ska kunna utföra dina ärenden på internet säkert.

Läs mer om Windows XP och uppdatering

Övriga webbläsare och betaversioner

Andra fabrikat och versioner av webbläsare kan fungera än de ovan nämnda, till exempel Mozilla och Opera. Sedan årsskiftet 2014/2015 stöds inte längre inloggning med BankID på fil med Linux.

*Banken utvärderar och godkänner fortlöpande nya versioner av olika webbläsare. Vi kan inte garantera att de senaste versionerna kommer att vara godkända för användning av internetbanken direkt efter deras officiella lansering. 

Uppgradera din webbläsare och Java

Installera alltid de senaste uppdateringarna till ditt operativsystem, din webbläsare och Java. Leverantörerna ger normalt ut nya uppdateringar för att rätta till allt från enkla skönhetsfel till allvarliga säkerhetsluckor.
-----------------------------------
Stäng Skriv ut