Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Låna till bil

Fråga oss först när du vill ta ett billån.
Vi hjälper dig med finansieringen, oavsett vilken bil du väljer och av vem du köper.

Dags för ny bil?

Fråga oss först

Gå till intresseanmälan

eller ring oss på 0771-60 65 00

Billån med bilen som säkerhet

Om du köper bil från en auktoriserad bilhandlare så kan du ta ett billån till 80 % av bilens värde, köper du bil av en privatperson eller en bil som kostar mindre än 50 000 kr kan vi erbjuda dig lån utan säkerhet med PrivatlånDirekt.

Ring och ansök på

0771-60 65 00
Billån med bilen som säkerhet

Just nu erbjuder vi 1% lägre ränta när du lånar till bil. Erbjudanet gäller Billån vid köp från bilhandlare och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Erbjudandet gäller fram t.o.m. den 30 juni 2015. Om du köper bil från en auktoriserad bilhandlare så kan du ta ett billån till 80 % av bilens värde. Om du är medlem i facket så kan det bli ännu mer förmånligt att låna till bilen. Är du redan kund i banken kan du dessutom få ett billånelöfte som gäller i 6 månader utan kostnad.

Om du köper bil av en privatperson eller en bil som kostar mindre än 50 000 kr kan vi erbjuda dig lån utan säkerhet med PrivatlånDirekt.

Räkna på din månadskostnad

Beräkningen är gjord på ordinarie ränta.

Bilens pris
0 kr
Kontantinsats/inbyte
0 kr
Vilken är återbetalningstiden?
0 år
Årsmodell

Vår lösning: Billån

2 022 kr/mån

Lånebelopp: 160 000 kr

Ränta: 4.95% Effektiv ränta: 5.06%

Din intresseanmälan är skickad.
Vi hör snart av oss!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig.
Vill du hellre ringa själv? Ring direkt till
0771-60 65 00, öppet vardagar 9-21.

Ingen kreditupplysning görs förrän vi har pratat med dig.

För att få ett lån hos oss ska du ha fyllt 18 år och ha en regelbunden inkomst på minst 240 000 kr om du är ensam sökande. Har du en medsökande kan du kontakta oss för mer information. Inkomst får inte vara bidrag, studiemedel eller liknande. Det ska finnas utrymme i din ekonomi för att betala kostnaderna som är förknippade med lånet. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Räntan är rörlig och bestäms med hänsyn till dina ekonomiska förhållanden. Amorteringstiden kan vara mellan 1 och 12 år.

Vi gör ingen kreditupplysning förrän vi har pratat med dig. Vid låneansökan gör vi därefter en sedvanlig kreditprövning.

Så här ansöker du
Fyll i dina uppgifter
Efter att vi tagit emot din intresseanmälan ringer vi upp dig så fort som möjligt. (Öppet vardagar kl. 09-21)
Är du intresserad av att upprätta en låneansökan tittar vi på din ekonomiska situation och gör en kreditupplysning (UC).
Efter att vi kommit överens skickar vi en ifylld låneansökan till din folkbokföringsadress. Skriv på ansökan och skicka tillbaka den till oss. Om allt är i sin ordning så har du pengarna på kontot inom två bankdagar från att du har skickat tillbaka handlingarna.
Stäng Skriv ut