Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem

Swedbank
Människor på ett kontor står tillsammans och pratar

Investeringsstrategi och allokering

Människor på ett kontor står tillsammans och pratar

Strategi och allokering säkerställer den röda tråd som löper från Swedbanks globala makrosyn ner via vår tillgångsallokering – för att slutligen mynna ut i konkreta affärsförslag och investeringsrekommendationer, vare sig det gäller aktier, räntor, valutor eller krediter. Rapporterna tas fram för bankens kunder i syfte att förenkla i valet av olika investeringsalternativ.

Penna

Veckokommentar från Strategi och allokering

Få aktuella kommentarer och tips från Swedbanks marknadsstrateger.

Swedbank TV

Bankens experter presenterar Swedbanks Investeringsstrategi.

Swedbanks Investeringsstrategi

Swedbanks Investeringsstrategi syftar till enhetlig rådgivning samt goda placeringsrekommendationer och väl underbyggda argument till dessa. Rapporten utkommer i februari, maj, september och december med kortare månatliga uppdateringar.

Investeringsstrategi tillväxtaktier

Investeringsstrategi tillväxtaktier prognosticerar utvecklingen för tillväxtmarknadsaktier. I rapporten görs djupare analys av hela Emerging Markets och utvalda tillväxtländer. Rapporten släpps 10–12 gånger per år.

Stäng Skriv ut