Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Flicka som sitter vid en ek

Swedbank i Söderhamn

Välkommen till oss på Kungsgatan 11 i Söderhamn.

Vi erbjuder dig ett brett utbud av finansiella tjänster. Utöver de traditionella banktjänsterna erbjuder vi dig juridisk rådgivning och mäklartjänster via våra samarbetspartner. Dessutom kan vi hjälpa dig med försäljning och förvärv av företag via vår företagsförmedling.
Vi tror på kraften i ett lokalt engagemang och därför finns vi där du finns. Swedbanks 190-åriga fokus på lokala banktjänster har gett oss unika personliga relationer med både privatpersoner och företagare. Vår ambition är att förvalta detta långsiktiga engagemang och samtidigt tillföra ny energi i våra åtaganden. Kom gärna in på kontoret och berätta vad vi kan hjälpa just dig med.
Välkommen!

Just nu

Pojke och flicka påväg till skolan

Swedbank är ett samhällsengagemang som blev en bank

Swedbank är ett samhällsengagemang som blev en bank. Ända sedan starten har Swedbank präglats av ett starkt engagemang för samhället och ett stort samhällsansvar. I Söderhamn har vi en nära samverkan med Sparbanksstiftelsen Söderhamn. Stiftelsen är ägare i Swedbank och kapitalet består av Swedbankaktier. Avkastningen på dessa använder Sparbanksstiftelsen Söderhamn i samverkan med oss på Swedbank att stödja goda idéer och utveckla orten.

Slipmaskin

Vi bygger för framtiden!

Under våren kan du som kund uppleva det lite rörigt på vårt kontor. Orsaken är att vi bygger om för att kunna möta dig och våra övriga kunder på ett bättre sätt framöver. Fråga oss gärna när du har ett ärende in så berättar vi mer! Varmt välkommen in till oss!

Barn som springer på ett fält

Bli Nyckelkund - och få koll på din ekonomi

Det här är ett helhetserbjudande till dig som vill göra det lättare att få grepp på din ekonomi. Endast 39 kr i månaden (ordinarie pris 50 kr i månaden).

Using laptop by the window

Bättre Affärer

Bättre Affärer är en paketlösning där vi har samlat våra bästa och mest användbara tjänster för dig som är småföretagare. Paketet kostar endast 900 kr per år (ord. pris 1100 kr per år).

Öppettider

Måndag 10:00 - 15:00
Tisdag 10:00 - 15:00
Onsdag 10:00 - 15:00
Torsdag 10:00 - 15:00
Fredag 10:00 - 15:00

Kontaktuppgifter

Besöksadress Kungsgatan 11, Söderhamn
Postadress Box 13
82621 Söderhamn
Telefonnummer 0270-722 00
Faxnummer 08-55 62 86 55
Banknummer
Clearingnummer 81034
Mer information Bokad rådgivning må-to 8-18 samt fre 8-15.
Stäng Skriv ut