Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Hur mycket behöver du spara?

Flyttkartong

Hur mycket behöver du spara?

Flyttkartong
Kvinna arbetar med dator medan hon äter en sallad

Nu ingår också ID-skydd i Nyckelkund!

Allt fler blir utsatta för identitetsstöld. Därför har vi kompletterat vårt kunderbjudande Nyckelkund med tjänsten ID-skydd. Med ID-skydd kan du bland annat få hjälp med kartläggning av en identitetsstölds omfattning.

Kortköp

Få en bättre vardagsekonomi

Den nya Vardagsekonomiguiden ger dig smarta tips hur du får en sund och hållbar vardagsekonomi och hur vi på banken kan hjälpa till.

Aktuellt

Vad betyder vårpropositionen för dig?

2017-04-19 08:00

Sänkt skatt för pensionärer och långtidssjukskrivna, samt höjd skatt för höginkomsttagare är några av de förslag inför 2018 som regeringen tidigare har aviserat. Från den 1 juli i år får hushållen höjd energiskatt på el och de kan också förvänta sig högre fordonsskatt framöver. Det är några av punkterna i regeringens vårproposition.

Mer pengar i plånboken, men inte för alla

2017-04-12 08:22

Svenska hushåll har de senaste 14 åren* fått alltmer pengar i plånböckerna. Men förbättringen gäller inte alla, pensionärer och arbetslösa halkar efter övriga hushåll. Utan sänkt inkomstskatt och höjt bostadstillägg skulle många pensionärer inte ha det bättre idag än 2003. Det visar en analys över några av de typhushåll som Swedbank följer.

Swedbank aktiekurs

SWED-A0,15 % 204,80 SEK(2017-04-2117:29)

Dags att köpa bil? Just nu, lägre ränta billån

Arturo Arques

Arturo tipsar

Råd och tips om en sund och hållbar ekonomi.

Analyser och omvärld

Stäng Skriv ut