Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Möt gryningen på Skansen med en gökottevandring

Upplev Swedbank Priceless exklusiva erbjudande på Skansen

Vi välkomnar alla med ett MasterCard från Swedbank och Sparbankerna på en guidad vandring i gryningen på Skansen som avslutas med visning och frukost på Biologiska museet.

Resväska

På resande fot? Se till att du är rätt försäkrad.

Med vår hemförsäkring HemPlus får du ett utökat reseskydd där du bland annat får ersättningsresa om du måste avbryta din resa på grund av akut sjukdom eller olycksfall.

Aktuellt

Varning för ökat antal trojaner

2015-05-28 15:15

Det cirkulerar många falska mejl just nu, framför allt sådana som syftar till att infektera din dator med en så kallad trojan. Klicka aldrig på länkar eller öppna bifogade bilagor i mejl om du inte är säkra på vem det kommer ifrån. Om internetbanken ser annorlunda ut än den brukar ska du omgående avbryta inloggningen och kontakta vår support för internat och mobiltjänster på 0771- 97 75 12.

Swedbank Boindex: Hög känslighet på het bostadsrättsmarknad

2015-05-28 08:30

I det låga ränteläget har hushållen goda marginaler vid köp av småhus och bostadsrätter sett till landet som helhet. I storstadsregionerna är marginalerna dock sämre och i innerstadslägen är marginalerna små. På bostadsrättsmarknaderna i Stockholm och Göteborg innerstad är marginalerna till och med negativa.

Swedbank aktiekurs

SWED-A0,55 % 200,40 SEK(2015-05-2915:48)

Stäng Skriv ut