Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Hur mycket behöver du spara?

Flyttkartong

Hur mycket behöver du spara?

Flyttkartong
Kvinna på skidresa

Ska ni ut och resa på sportlovet?

Genom att betala resan med kortet får ni en kompletterande kortförsäkring som ger er en extra trygghet när ni är ute och reser. Försäkringen ger bland annat ersättning för försenad ankomst och försenat bagage.

Kvinna håller i böcker

Guldägg till pensionsportföljen

När man börjar närma sig pensionsåldern kan det vara bra att säkra sitt sparade kapital men ändå ha möjlighet till en god avkastning. Här kan du läsa några av våra tips.

Aktuellt

Få tillbaka på skatten innan påsk

2017-02-17 09:37

Visste du att du kan få tillbaka på skatten redan innan påsk? Allt du behöver göra är att skaffa en digital brevlåda och anmäla ett konto för skatteåterbäring senast den 1 mars. Därefter har du fram till den 29 mars på dig att deklarera i Skatteverkets app eller e-tjänst.

Ny analys: Pensionen räcker inte till svenskens pensionsdrömmar

2017-02-16 09:15

Svenskarna drömmer om att resa mer, spendera mer tid och pengar på sin hobby, samt att umgås mer med familjen när de går i pension. Samtidigt tror över hälften, och mer än så av unga, att pengarna inte kommer att räcka till för att leva det liv de vill som pensionär. Det visar en undersökning som Sifo har gjort på uppdrag av Swedbank och sparbankerna.

Swedbank aktiekurs

SWED-A-0,52 % 229,90 SEK(2017-02-2117:06)

Legitimation via Mobilt BankID

Smidigt när du loggar in i banken och när du legitimerar dig hos myndigheter på nätet.

Arturo Arques

Arturo tipsar

Råd och tips om en sund och hållbar ekonomi.

Stäng Skriv ut