Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Ekorre i bil

Ny bil i vår?

Just nu får du 1 procents rabatt på räntan när du lånar till bil. Erbjudandet gäller till och med 20 juni 2014, för Billån och PrivatlånDirekt (ej Medlemslån).

mobilt bank id

Smidigare inloggning till Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu ditt personnummer automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet. Som inloggad med Mobilt BankID har du tillgång till alla tjänster i Mobilbanken som att betala dina räkningar och överföra pengar till andras konton än dina egna och mycket mer.

Aktuellt

Var försiktig vid överföring av pengar till Krim

2014-04-24 10:05

Integrationen med Ryssland fortgår på Krimhalvön. Hryvnian (UAH) har ersatts med rubeln (RUB), tidszonen har justerats till Moskvatid och ryska myndigheter har påbörjat sin inflyttning. Swedbank rekommenderar att du är försiktig med att skicka pengar till bekantar i regionen tills dess att betalningsservicen har stabiliserats.

Dags att deklarera

2014-04-22 11:15

Deklarationsblanketterna är på väg och senast den 15 april ska du ha fått din blankett. Från och med den 20 mars kan du deklarera elektroniskt. För att få pengar till midsommar ska deklarationen lämnas in via internet, mobil, sms eller telefon senast den 5 maj.

Swedbank aktiekurs

SWED-A1,06 % 172,10 SEK(2014-04-2417:29)

Stäng Skriv ut