Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Mobilt BankID

Vad kan jag använda Mobilt BankID till?

Med Mobilt BankID kan du enkelt logga in både på internet- och mobilbanken. Du kan godkänna Swish- betalningar, deklarera hos skatteverket, lämna studieförsäkran hos CSN, ansöka om föräldrapenning hos försäkringskassan och mycket mer.

Resväska

På resande fot? Se till att du är rätt försäkrad.

Med vår hemförsäkring HemPlus får du ett utökat reseskydd där du bland annat får ersättningsresa om du måste avbryta din resa på grund av akut sjukdom eller olycksfall.

Aktuellt

Vinnarna av Swedbanks Jämlikhetspris 2015

2015-05-20 17:30

Swedbank har instiftat ett Jämlikhetspris som årligen kommer delas ut till medarbetare i Sverige. Syftet är att hylla insatser som gjorts för att en ökad jämställdhet och mångfald. Idag ägde prisutdelningen rum på bankens huvudkontor inför fullsatt hus. Publiken fick även ta del av en engagerad paneldiskussion och en föreläsning av Fredrik Eklöv från Kichisaga Leadership.

Se över ditt pensionssparande

2015-05-19 11:00

Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt i år. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt pensionssparande. Rekommendationen är att du börjar spara i Investeringssparkonto (ISK) eller Kapitalspar Pension. Kontakta gärna din rådgivare eller telefonbanken om du är osäker på vad som passar dig bäst!

Swedbank aktiekurs

SWED-A0,51 % 196,60 SEK(2015-05-2217:30)

Stäng Skriv ut