Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Vi är med i skidyran

Swedbank har en lång tradition av att vara sponsor till det svenska föreningslivet och stöttar redan idag flera organisationer som jobbar med barn och ungdomar. Vi har inlett ett samarbete med Svenska Skidförbundet längd där är allt från längdlandslaget till nästa generations skidåkare är i fokus.

Barn som åker längdskidor

Stort intresse för längdskidåkning i Sverige

Under de senaste åren har längdskidåkningen ökat markant bland befolkningen. Ung som gammal, elit som nybörjare ger sig ut i skidspåren som aldrig förr. Vi är också med i spåret och vi vill vara med och bidra till mer rörelse, aktivitet och gemenskap för barn och unga. Därför har vi inlett ett samarbete med Längdlandslaget.

Svenska Skidförbundet 

Alla på Snö – ett aktivitetsprogram för rörelseglädje i skolan

Vi tycker att det är viktigt att ge chansen till så många barn som möjligt att ha kul på skidor, och vi vill skapa förutsättningar för fler barn i landet att testa på. Alla ska vara med, på landsbygd och i storstad, i innerstad och förort. Därför sponsrar vi även Alla på Snö som är Svenska Skidförbundets aktivitetsprogram för rörelseglädje i skolan.

Alla på snö – Svenska Skidförbundets aktivitetsprogram

Ung ekonomi –  föreläsningar för barn och unga om privatekonomi

Swedbank har ett initiativ som heter Ung ekonomi. Vi erbjuder föreläsningar för skolklasser, föreningar och på andra platser där barn och unga finns. Inom ramen för detta kommer vi även att kunna vända oss till skidgymnasier för att inspirera dem att se på sin ekonomi på ett sätt där de själva kan göra skillnad.

Ung ekonomi

Tre längdskidåkare med Swedbanks logga