Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Sponsring

Vi har en lång tradition av att vara sponsor till det svenska föreningslivet. Vår fokus är främst samarbeten med organisationer som jobbar med barn och ungdomar. Om ni söker sponsorer är ni välkomna att kontakta ett av våra bankkontor.

Female soccer coach packing soccer balls in the car

Vårt arbete som sponsor

Sponsringsavtal och strategi

Som sponsor vill vi aktivt vara med och skapa ett samhälle som är ekonomiskt sunt och hållbart. Läs mer om vår sponsring och sponsorstrategi.

Söker ni sponsorer?

Kontakta ditt lokala bankkontor om du har en sponsringsförfrågan. 

Några av våra engagemang

Svenska Skidförbundet

Vi har nu ett samarbete med Svenska Skidförbundet längd, där allt från längdlandslaget till nästa generations skidåkare är i fokus. Syftet är att ha en nationell sponsring där vi kan bidra till mer rörelse, aktivitet och gemenskap både för barn, unga och för människors hälsa. Vi kommer även satsa på utbildningar i privatekonomi för skidgymnasier och engagemang i initiativet Alla på Snö som årligen möjliggör för 30.000 barn att få prova på skidor.

Stiftelsen Friends

Vi är en av huvudsponsorerna till Stiftelsen Friends som verkar ute i landets skolor. Organisationen arbetar förebyggande mot mobbing och andra former av kränkande behandling.

Friends Arena

Vi är huvudsponsor till Sveriges nationalarena Friends Arena. Arenan ska vara en fysisk manifestation mot mobbning och en symbol för det självklara - att inget barn ska behöva vara utsatt för mobbning eller diskriminering. Arenan är en av Europas mest moderna och miljövänliga arenor för idrott, kultur och näringsliv.

Ekonomiska museet

Vi är huvudsponsor till Ekonomiska museet som är en plats för ekonomiskt lärande. Genom utställningar, föreläsningar och andra aktiviteter lyfter museet fram föremål ur de fantastiska samlingarna och ekonomiska teman – på museet och digitalt.

Svenska Fotbollförbundet

Vi är sedan början på 80-talet nationell partner och officiell bank åt Svenska Fotbollförbundet. För oss handlar fotboll om så mycket mer än resultat. För oss är fotboll integration, entreprenörskap, inkludering, hälsa, jobb och jämställdhet.

Arenans Barn

Vi har tillsammans med Friends skapat ett unikt konstverk på Friends Arena. Verket består av 25 bronsskulpturer av barn frusna i ett ögonblick av sårbarhet. Precis som namnet på arenan är skulpturerna en evig påminnelse om att inget barn ska behöva utsättas för kränkningar eller mobbning.

We Effect

We Effect är en biståndsorganisation som grundades 1958, och fortfarande drivs av ett antal svenska företag och organisationer. Bland dessa finns Swedbank, Folksam, KF, HSB och Lantmännen. Hjälp till självhjälp är ledstjärnan i We Effects arbete i tjugofem länder i fyra världsdelar. Fattiga och utsatta människor ges möjligheter att bli självförsörjande och ta klivet ur fattigdom för gott.

Lokala engagemang

Runt om i landet har vi lokala sponsringsengagemang, här kan du läsa om några av dem.

Ung Företagsamhet

Unga är Sveriges framtid och fler företagare behövs, därför samarbetar Swedbank och sparbankerna med Ung Företagsamhet och lär unga om entreprenörskap.