Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Fotbollsskolan Lira Blågult

Vi är stolt sponsor till Fotbollsskolan Lira Blågult.

Om Fotbollsskolan

Vi är sedan länge en partner till Svenska Fotbollförbundet (SvFF) och sedan 2021 är vi också stolt sponsor till Fotbollsskolan Lira Blågult. Fotbollsskolan är en av Sveriges största fotbollsskolor för barn och ungdomar och arrangeras av lokala föreningar runt om i landet.

Lokala föreningar som arrangerar Fotbollsskolan får hjälp av SvFF med att göra Fotbollsskolan så rolig och utvecklande som möjligt för barnen och skapa en trygg plats att få prova på fotboll utan krav. De får tillgång till inspirerande material med tips och övningar. Fotbollsskolan är också ett utmärkt tillfälle för ungdomar att prova på att vara ledare.

Fotbollsskolans syfte:

  • Barn som inte spelar fotboll ska prova på sporten och vilja fortsätta

  • Barn som spelar fotboll ska få en rolig aktivitet och ökad motivation

  • Ungdomar ska få möjligheten att prova på att vara ledare

Anmälan

Vill du anmäla ditt barn till Fotbollsskolan Lira Blågult? Här hittar du alla de lokala föreningar som arrangerar.

Young adults charging an electric car after soccer practice

Tillsammans för en schysst fotbollsskola – se filmen

Idrotten ska vara en trygg miljö för alla barn

Vi är sedan 2002 huvudpartner till Stiftelsen Friends. Varje år träffar Friends hundratals skolor, förskolor och idrottsföreningar i Sverige för att förebygga mobbning och utanförskap. De håller utbildningar, utvärderar olika arbetssätt, ger råd och handledning. Tillsammans med Friends har vi tagit fram ett inspirerande material, unikt för Fotbollsskolan Lira Blågult. Syftet är att stärka ledare och ungdomsledare i hur man främjar en trygg miljö för alla barn som deltar i lokala fotbollsskolor. Du hittar en länk för att ladda ner materialet här intill.

Vi kommer även att erbjuda utbildningar i Ung ekonomi till ungdomar i lokala föreningar under årets fotbollsskolor. Vår utbildning riktar sig till högstadie- och gymnasieelever och syftar till att inspirera dem att se på sin ekonomi på ett sätt där de själva kan göra skillnad.

Fotbollsskolan Lira Blågult

Här finns det kompletta materialet för nedladdning.

Så skapar du skapar en trygg fotbollsskola – se filmen

Stiftelsen Friends

Läs mer om vårt nationella samarbete med Stiftelsen Friends.

Ung ekonomi

Vill du att vi ska komma till din förening och föreläsa om Ung ekonomi? 

Vårt samarbete med SvFF

Vårt samarbete med Svenska Fotbollförbundet sträcker sig tillbaka till 1980-talet. Vi är Nationell partner och SvFFs officiella bank. För oss handlar engagemanget i SvFF om mer än bara resultat på fotbollsplanen. För oss är fotboll integration, entreprenörskap, inkludering, hälsa, jobb och jämställdhet.