Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Swedbank stödjer svensk fotboll

Se Sverige möta Färöarna 18 november

Swedbank stöttar svensk fotboll. Därför kan vi erbjuda er halva priset på EM-kvalmatchen Sverige – Färöarna den 18 november på Friends Arena. Biljetterna kostar 100 kr (ord pris 200 kr) och platserna är på sektion 134-135.  

Svenska Fotbollförbundet

Vi är sedan början på 80-talet nationell partner och officiell bank åt Svenska Fotbollförbundet. För oss handlar fotboll om så mycket mer än resultat. För oss är fotboll integration, entreprenörskap, inkludering, hälsa, jobb och jämställdhet.

Friends Arena

Vi är huvudsponsor till Friends Arena. 2012 lät vi döpa Sveriges nybyggda nationalarena till just Friends Arena. Arenan ska vara en fysisk manifestation mot mobbning och en symbol för det självklara - att inget barn ska behöva vara utsatt för mobbning eller diskriminering. Friends Arena är en av Europas mest moderna och miljövänliga arenor för idrott, kultur och näringsliv

Stiftelsen Friends

Vi är en av huvudsponsorerna till Stiftelsen Friends som verkar ute i landets skolor. Organisationen arbetar förebyggande mot mobbing och andra former av kränkande behandling.

Arenans Barn

Vi har tillsammans med Friends skapat ett unikt konstverk på Friends Arena. Verket består av 25 bronsskulpturer av barn frusna i ett ögonblick av sårbarhet. Precis som namnet på arenan är skulpturerna en evig påminnelse om att inget barn ska behöva utsättas för kränkningar eller mobbning.