Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Lyft ditt entreprenörskap!

Hållbarhet kan betyda mycket. På våra webbinarium får du massvis av goda råd kring hur ditt företag kan arbeta mer hållbart på flera olika sätt och kombinera lönsamhet, långsiktighet och hållbarhet. Läs artiklarna, titta på våra webbföreläsningar, lyssna på våra poddar och mycket mer här.

Webbinarium som inspirerar till hållbarhet!

I våra webbinarium konkretiserar ett flertal forskare och specialister om vikten att ta in alla aspekter av hållbarhet i samhället. Det ekonomiska läget kan skifta fort. Men med rätt verktyg är du redo för utmaningarna som väntar! Läs våra artiklar, titta på webbföreläsningar, lyssna på våra poddar och mycket mer här.

Så växer du ditt bolag med klimatet i fokus

Hållbarhetsarbete i turbulenta tider

Nycklarna till ett stabilt kassaflöde

Så får ni grönt ljus från investerarna

Lyft dina entreprenörskunskaper med unika insikter från våra experter

Så ökar du innovationskraften i bolaget

Att det är utmanande att driva tillväxtbolag idag skriver många under på, i en tid då överlevnad kan vara tufft nog. Men det finns metoder att ta till för att lyckas. Enligt Sofia Wallén, Chef Serviceutveckling Företag på Swedbank, finns några saker som utmärker framgångsrika tillväxtbolag.

Anne Almström

7 sätt att bygga en hållbar ekonomi

Att ta sig igenom en lågkonjunktur och komma ut som en vinnare när det vänder kan vara lättare sagt än gjort. Men lägger ni fokus på rätt saker kan ni vända en kris till ett givet tillfälle att spetsa bolaget och rusta er för att stå starka – även på sikt.

Så växer du hållbart när kunderna prioriterar pris

Många företag märker att den skakiga ekonomin får kunderna att tänka med plånboken snarare än med samvetet. Samtidigt ökar trycket, och därmed också incitamenten och möjligheterna, i att ställa om till en grönare affär. Swedbanks Nikolay Burdakov reder ut hur du ska tänka på kort och lång sikt i ditt hållbarhetsarbete, och varför du inte ska tappa den hållbara bollen.

Bli företagskund

För att göra din och företagets vardag enklare erbjuder vi smidiga tjänster, produkter och rådgivning. Välkommen som företagskund hos oss!

Företagskollen

Med Företagskollen får du en tydlig överblick över pengar in och pengar ut så att du kan fatta välgrundade ekonomiska beslut för ditt företag.

Gröna lån

Låna mer klimatsmart. Förnybar energi - bra både för miljön och affären.

Hållbart sparande

Visste du att ni kan påverka planetens framtid bara genom att spara mer hållbart?