Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Lyft ditt entreprenörskap!

Hållbarhet kan betyda mycket. På våra webbinarium får du massvis av goda råd kring hur ditt företag kan arbeta mer hållbart på flera olika sätt och kombinera lönsamhet, långsiktighet och hållbarhet. Läs artiklarna, titta på våra webbföreläsningar, lyssna på våra poddar och mycket mer här.

Lyft dina entreprenörskunskaper med unika insikter från våra experter

Lizette Clasenius Kaj

Därför kan en tydlig företagskultur göra er till vinnare

Vill ni bli framgångsrika i er bransch? Ge bolaget en stark identitet – och bevara den i takt med att ni växer. ”Kunderna kommer alltid att välja företag som har en tydlig kultur”, säger Lizette Clasenius Kaj, sektorchef Retail & Healthcare på Swedbank.

Linda Agebro

Ljusning på väg – här är sakerna ni kan göra för att hänga på tillväxttåget

Är ni rustade för tillväxt när ekonomin vänder uppåt igen? Här är tipsen som kan hjälpa er att lyckas – där en punkt utmärker sig särskilt enligt Linda Agebro, Sales Manager på Swedbank Corporates & Institutions. ”Att investera och ta tag i den här frågan kan vara det enskilt viktigaste för bolagen”, säger hon.

Sofia Wallen

Så ökar du innovationskraften i bolaget

Att det är utmanande att driva tillväxtbolag idag skriver många under på, i en tid då överlevnad kan vara tufft nog. Men det finns metoder att ta till för att lyckas. Enligt Sofia Wallén, Chef Serviceutveckling Företag på Swedbank, finns några saker som utmärker framgångsrika tillväxtbolag.

Anne Almström

7 sätt att bygga en hållbar ekonomi

Att ta sig igenom en lågkonjunktur och komma ut som en vinnare när det vänder kan vara lättare sagt än gjort. Men lägger ni fokus på rätt saker kan ni vända en kris till ett givet tillfälle att spetsa bolaget och rusta er för att stå starka – även på sikt.

Webbinarium som inspirerar till hållbarhet!

I våra webbinarium konkretiserar ett flertal forskare och specialister om vikten att ta in alla aspekter av hållbarhet i samhället. Det ekonomiska läget kan skifta fort. Men med rätt verktyg är du redo för utmaningarna som väntar! Läs våra artiklar, titta på webbföreläsningar, lyssna på våra poddar och mycket mer här.

Working meeting in front of a computer

Hållbarhet som affärsstrategi – webinarie med Cecilia Blankens

Lyssna på Cecilia Blankens, founder och creative director, Blankens samt på Lizette Clasénius Kaj, sector manager Retail and Healthcare, Swedbank Corporate and Institutions. Det kommer bland att diskuteras kring hur man kan integrera hållbarhet i sin affärsmodell, vad investerare och banker letar efter gällande hållbarhetsfrågor och hur hållbarhet kan påverka lönsamhet och tillväxt positivt. Välkommen den 16 april klockan 09:00.

Så växer du ditt bolag med klimatet i fokus

Hållbarhetsarbete i turbulenta tider

Nycklarna till ett stabilt kassaflöde

Så får ni grönt ljus från investerarna

Bli företagskund

För att göra din och företagets vardag enklare erbjuder vi smidiga tjänster, produkter och rådgivning. Välkommen som företagskund hos oss!

Företagskollen

Med Företagskollen får du en tydlig överblick över pengar in och pengar ut så att du kan fatta välgrundade ekonomiska beslut för ditt företag.

Gröna lån

Låna mer klimatsmart. Förnybar energi - bra både för miljön och affären.

Hållbart sparande

Visste du att ni kan påverka planetens framtid bara genom att spara mer hållbart?